Simpercek

November elején érkezhet az új szett

A Season of Selves (Önmagunk évszaka) ütemterve egyik pontja szerint hamarosan érkezik egy építés móddal kapcsolatos szett, amelyhez annyit tettek hozzá, hogy menedék hangulat lesz a legkisebb csomag témája. A “Sanctuary Vibes” szettnek most már hivatalos neve is van! Úgy tűnik, hogy az Xbox Store újból szivárogtatott.

@ALumia_Italia talált egy nyomot a hivatalos Microsoft Store-on keresztül a Sims 4 közelgő szettjéről. A Sims 4 Blooming Rooms Kit november 9-én érkezik a kiszivárgott lista szerint. A Twitter felhasználó egy hivatalosnak tűnő képernyőfotót is megosztott a közelgő szettről.

Mivel ennek a szettnek a kiszivárgott megjelenési dátuma közel van, számíthatunk arra, hogy hamarosan hivatalos hírek is megjelennek ezzel a szettel kapcsolatban.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.