Simpercek

Nagy frissítést kap a Sims 4 Spa Day játékcsomag

A Sims hivatalos oldala tegnap este néhány változtatást eszközölt a Sims 4 Spa Day játékcsomag aloldalán. A Google gyorsan gyorsítótárba tette az oldalt, ahol nem csak az új főcím jelent meg a játékcsomag új frissítéséről. Csak ennyit mutatott a megváltozott oldalról, holnap pedig megtekinthetjük majd az új kinézetét.

A csomagfrissítést már néhány hete ígérgette a Sims csapat, és most végre megtudtuk hivatalosan is, hogy melyik csomag kapja meg először a frissítést. Emellett kaptunk pár leírást a játékcsomag frissített változatáról.

Megújítjuk a Wellness napodat

A frissítés az, amikor fogunk egy csomagot, és kibővítjük az alaptémát új funkciókat hozzáadva, amelyek tovább növelik az élményt. Ez nem egy olyan csomag, amelyet meg kell vásárolnod. Ezeket a funkciókat a csomaggal együtt kapod meg (ha már megvan a csomag, ez egy ingyenes frissítés)!

Látogass el a gyógyfürdőbe

Új jellemvonás érkezik! Az Igényes (High Maintenance) jellemvonással rendelkező simek küzdhetnek a triviális dolgokkal, de a fürdő látogatása katarzishoz vezethet, és lehetővé teheti, hogy gondtalanul ellazuljanak.

Fókuszálj a Wellnessre

Ne felejtsd el meghívni a gyerekeket (igen, a gyerekek most már részt vehetnek a Wellness tevékenységekben). Ráadásul kereshetsz néhány extra Simoleont azzal, hogy megtanítasz más simeket arra, hogyan találják meg az önuralmat a tudatosságon keresztül. Emellett emeld következő szintre a Wellnesst, és légy Zen Guru vagy Öngondoskodási Szakértő (Self-Care Specialist).

Kényeztesd magad

Fejezd be a kikapcsolódást manikűrrel, pedikűrrel és arcmaszkokkal. Az új életcéllal pedig a belső békét kereső simek minden eddiginél jobban akarják majd kényeztetni magukat. Ahhh, tökéletesség.

Fejezd ki magad kényelmesen

Most már a körmöket is támogatjuk! Az új körömszínek, minták és formák segítségével a simek megmutathatják stílusukat és egyéniségüket.

A Sims csapat bejelentette, hogy egy vadonatúj előzetes videót adnak ki a Sims 4 Spa Day frissített változatáról, valamint egy élő közvetítés is várható, ahol a fejlesztők fognak mesélni az újdonságokról.

Az előzetes videó és az élő közvetítés premierje magyar idő szerint holnap, szeptember 3-án 19 órakor indul.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.