Simpercek

Nagy bejelentések a Sims 4-hez a jövő hónapban

A The Sims hivatalos oldalon most adott ki egy blogbejegyzést, amelyben a közelgő The Sims Summitról beszélnek.

Játékosok millióit üdvözöltük a Sims játékban, és csodálattal figyeltük, ahogy szabadjára engedik fantáziájukat, felfedezik és összekapcsolódnak ötleteikkel, tapasztalataikkal és önmaguk verzióival mind a játékban, mind a való életben. A közösségünk továbbra is inspirál minket az általuk létrehozott több milliárd egyedi simmel, az elmesélt számtalan történettel és a tervezett figyelemre méltó építményekkel.

Izgatottan várjuk, hogy továbbra is minden eddiginél több játékost üdvözölhessünk, hogy új történeteket alkossunk, és határok nélkül felfedezhessük a világot. A Sims mindig is az új játékmódok ünnepléséről szólt, és rengeteg felfedezésre váró lehetőséget kínál. 2022. október 18-tól a Sims 4 alapjáték minden új játékos számára ingyenesen letölthető lesz PC-n az EA alkalmazáson vagy az Originen keresztül, Macen az Originen keresztül, Steamen, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S and Xbox One rendszereken.

Mivel a Sims 4 ingyenesen játszhatóvá válik, csapatunk minden eddiginél elkötelezettebben dolgozik azon, hogy új és tartalmas Sims 4 élményeket fejlesszen ki játékosaink számára, és a belátható jövőben is folytatni fogjuk a csomagok, szettek és Sims Delivery Express fejlesztését és kiadását. Többet fogunk megosztani arról, hogy mi van készülőben egy különleges kiadású közvetítésen, a Behind The Sims Summiton magyar idő szerint 2022. október 18-án 19 órakor a The Sims Youtube és Twich csatornákon keresztül, amely igény szerint is elérhető.

Az EA Play és EA Play Pro tagok továbbfejlesztett élményben részesülnek, amikor a Sims 4 kizárólag tagoknak szánt csomagjai október 18-án megjelennek a The Play listán. A Sims 4 EA Play kiadás tartalmazza a Sims 4 Get to Work kiegészítőt, míg az EA Play Pro kiadás a Sims 4 Get to Work kiegészítőt és a Sims 4 Toddler cuccokat.

És végül, de nem utolsósorban, a régi simmereknek szeretnénk köszönetet mondani, nem tartanánk ott, ahol tartunk a folyamatos szeretetetek és támogatásotok nélkül, ami segít a Sims közösséget közösséggé tenni. Szeptember 14-től október 17-ig minden játékos, aki megvásárolta a Sims 4 alapjátékot, megkapja ajándékba a Desert Luxe szettet. A Desert Luxe szett segítségével a simek a délnyugati sivatag természetes tájai és az olyan anyagok, mint a kő és a fa által inspirált luxus beltéri és kültéri bútorok segítségével pihenhetnek modern oázisukban. A Desert Luxe szett beváltásához egyszerűen jelentkezz be a játékba, és a főmenüben elérhető lesz, hogy igényt tarthass rá.

Alig várjuk, hogy megosszuk veletek, mi mindent tartogat még számotokra a Sims 4 a közeljövőben, úgyhogy mindenképp figyeljétek a streamet október 18-án, regisztráljatok a TheSims.com oldalon, és kövessetek minket a közösségi médiában a további frissítésekért!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments