Simpercek

Mit kapunk a Sims 4 ötödik szülinapjára?

A The Sims 4 ötödik születésnapja alkalmából a készítők újabb tartalmakkal lepik meg az alapjáték tulajdonosait: a 2019. szeptember 5-én érkező frissítőcsomag ugyanis több újdonságot is tartalmaz. Nézzük tehát, mi derült ki a Maxis Monthly tegnapi streamjéből!

Ha lemaradtál a közvetítésről, az alábbi videó formájában megnézheted a visszajátszást.

A legnagyobb szenzáció minden kétséget kizáróan az új lépcsőeszköz, amelynek segítségével lehetséges lesz lépcsőfordulókat elhelyezni. Az eszköz a játék összes lépcsőjével működni fog, így bármelyiket elhelyezhetitek majd L vagy éppen U alakban, és elképesztő lépcsőkölteményeket alkothattok.

Ezen kívül új tárgyakkal is bővül majd a kínálat, érkezik például új napozóágy, szék, asztal, kinti lámpa, éjszaka világító kerítés – sőt, lépcsőkorlát is! –, új cserepes növények, valamint egy pohártartónak is alkalmas kerti törpe.

Ami pedig az építés módot illeti, ezúttal a közel-keleti elemeké a főszerep. Kapunk ugyanis szimpla és dupla ajtókat-ablakokat, valamint egy boltívet is – mindegyik a Közel-Kelet hangulatát idézi. Az új Create A Sim elemek szintén a térség lakóit hivatottak öltöztetni, és szerencsére a néhány új darab készítésekor ezúttal is gondoltak a gyerekekre is.

Mattnek köszönet a képekért

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.