Simpercek

Milyen tartalmak várhatók a Sims 4 frissítés után?

Pár hete megtudtuk, hogy a Sims 21. születésnapja alkalmából az egyedi tartalom készítők beszállnak készíteni néhány hivatalos, ingyenes tartalmakat a Sims 4-hez a Sims közösség számára, ami elég szép gesztus tőlük. Másfelől érkeztek új infók, hogy ezek után mik várhatók a jövőben.

Miután bemutatták a huszonegy tartalmat néhány készítőtől, a végén még egy dolgot szerettek volna mondani arról, hogy március végén érkezik az emeletes ágy is, amit sokan kértek, most pedig teljesülni fog a kívánságunk.

Miután frissült a Sims 4, rengeteg nyomot hagytak nekünk az újdonságokról, pontosabban az új csomagtípusról. A játékfájlok között olyan kódot találtak, hogy Kits vagyis Szettek (mini tartalmak) megnevezésű játékcsomagok várhatóak. Ez pontosan mit jelent? Úgy tűnik, hogy a cuccoknál kisebb játékcsomag formájában árulhatják majd, amelyeknek az a célja, hogy fokozzák a játékélményt. Különböző témákat tartalmaznak a játékmenet, az építés és a CAS tartalmak között. Eddig megtekinthetjük az első nyilvánosságra hozott szetteket:

The Sims 4 Country Kitchen Kit

Alakítsd át a simjeid konyháját otthonunk legbájosabb részévé a Sims 4 Country Kitchen Szett segítségével! A klasszikus hűtőszekrényektől kezdve a tűzálló edényekig, ezek az Építés/Vásárlás tárgyak örömteli trendet kölcsönöznek egy időtlen stílusnak.

Szett jellemzői: Kényelmes főzés, otthonossá tétel

The Sims 4 Bust The Dust Kit

Porold le a porszívót és tégy rendet a Sims 4 Bust the Dust Szettel. A por barátságos nyuszikat és szörnyen mocskos ördögöket halmoz fel a simjeink otthonában. Takarítással szabadulj meg a szennyeződésektől vagy rendezd be a rendetlen életet! Hódítsd meg a házimunkát új hangulatjelzőkkel és jutalmakkal minden egyes porszintért. A porszívó segít megküzdeni a kosszal, és jól jöhet a tisztaság iránti vágyak teljesítése kor.

Szett jellemzői: Kerüld a koszt, Küzdj a behatoló por ellen

The Sims 4 Throwback Fit Kit

Öltöztesd a simjeidet retró ihletésű, szabadidős ruhákba a Sims 4 Throwback Fit Szett segítségével! Vadonatúj CAS elemekkel tér vissza a nosztalgikus színekhez, merész mintákhoz és trendirányú sziluettekhez. A frissített mindennapi klasszikus és edzőruhák kiemelik az egyedülálló kollekciót és a simjeidnek stílusát.

Szett jellemzői: Stílusos fittség, Robbanás a múltból? Mintha! A neon divat?!

Egyelőre nem tudjuk, hogy ezek a szettek mikor érkeznek a Sims 4-hez, de az biztos, hogy bármikor kiadhatóak! Amint megtudjuk a pontos megjelenési dátumot és újabb információkat, meg fogjuk osztani veletek! Viszont a Sims csapat nemrég megerősítette, hogy március 2-án fogják bemutatni a szetteket.

A Sims 4 megjelenése óta számos hibát javított ki, de mellé jöhetnek új hibák is, amelyek problémát okozhatnak mind a PC, mind a konzolos verzióban. A Sims csapat elárulta az élő közvetítésben, hogy átláthatóbb rendszert szeretnének, ha játék stabilitásáról és fejlesztéseiről van szó. Bejelentették, hogy elindítanak egy “Laundry Listet” a Sims 4-hez, amely segít a játékosoknak abban, hogy többet láthassanak abból, hogy milyen javításokon dolgozik épp a csapat. Tartalmazza a játékosok által legtöbbször bejelentett hibákat, valamint azt, hogy a csapat mely problémákat dolgozza fel a következő javítócsomaghoz.

Az első Laundry List listáját március 10-én fogják kiadni és a jövőben további frissítésekkel érkezik. Az egyik aktuális (bőrtónus) probléma, amelynek javítását a Sims csapat megígérte a Mac felhasználók és konzolosok számára. A javítás várhatóan 2021. március végén jelenik meg.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.