Simpercek

Milyen csomagot vásároljak a Sims 4-hez?

Azoknak a simmereknek szól, akik tervezik bővíteni a Sims 4 alapjátékot különböző csomagokkal, de nem tudják, miket érdemes választani. Többé nem fogsz nehéz helyzetbe kerülni a csomagok vásárlása vagy letöltése előtt. A Sims 4 Játékismertetők nevű aloldalon minden csomag megtalálható, amelyeknek az adatlapja hatalmas átalakításon esett át, hogy minél több információval tudjuk szolgálni nektek.

Minden egyes csomag adatlapján informálódhatsz arról, hogy mikor jelenik vagy jelent meg, milyen tartalmak megtalálhatók az adott csomagban. Vizuálisan megtekintheted az előzetes videókat, élő közvetítéseket és akár a promóképeket is. Ha ezek nem lennének elegendők, meglesheted a tesztes videókat különböző simmerektől, némelyikről magyar nyelvű írásos tesztet is olvashatsz az oldalunkon. Nem utolsósorban az adott csomag tartalmait sorolja fel mind a CAS-ben, mind az Építés- és Vásárlás módban.

Ha kíváncsi lennél az adott téma csomagjaira, három felosztásban olvashatsz róluk az új cikkünkben: a játékmenet témái alapján, építők számára, valamint CAS kedvelők számára. Remélem, hogy sokat segítünk a csomagok választásában. Jó böngészést!

Milyen csomagot vásároljak a Sims 4-hez?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.