Simpercek

Megszavazhatjuk a következő szettek témáját

A játékosok május 11. és 21. között két tematikus lehetőség közül választhatják ki a CAS-mel és az építéssel kapcsolatos szett témáját. Itt adhatod le hivatalosan a voksodat.

Világos vagy sötét?

A Sims csapat két témát mutatott be a CAS szett szavazásra.

Rainbow Core Style (Szivárványmag stílus)

Világos, ragyogó, szivárványos! Játékos esztétika, nosztalgikus, fiatalos mintákkal és pompás színekkel! Adj egy nagy ölelést a belső gyermekednek, és öltöztesd simjeidet egy színes, ragyogó, mintás szivárványba. (A kép nem a végleges játékbeli elemeket ábrázolja.)

Goth Fashion (Gót divat)

Rosszul vagy egy élénk rózsaszín pulóver láttán? Tökéletes! Öleld magadhoz a sötét oldaladat, és szavazz a gót divatra! Fejezd ki a simed fekete árnyalatait tetőtől talpig! Biztos, hogy kitűnnek a tömegből a modern hálós és csipkés részletekkel, a sötét, drámai sminkkel és az éles kiegészítőkkel. (A kép nem a végleges játékbeli elemeket ábrázolja.)

Múlt vagy jövő?

A Sims csapat két építési elemekkel kapcsolatos szett témát fedett fel a szavazás második részében.

Medieval Castle (Középkori kastély)

Helyezd el a várárkot, mármint a voksodat a középkori várhoz, ha távol akarod tartani a kíváncsi szomszédokat. Építsd fel erődítményedet számos elemmel, többek között téglafalakkal, lőrésekkel és ólomüveg ablakokkal, amelyek régi kőbe vannak elhelyezve. Ez a saját kastélyod egy messzi-messzi királyságban. (A kép nem a végleges játékbeli elemeket ábrázolja.)

High Tech Futurism (Csúcstechnológiás futurizmus)

“Megkaphatod a holnapot, még ma!” Szavazz a csúcstechnológiás futurizmusra, ha a világtól elrugaszkodott építészet inspirál, amely csillogó fém külsővel és világító kiemelésekkel tökéletes otthonául szolgál a más bolygókról idelátogató simek számára. (A kép nem a végleges játékbeli elemeket ábrázolja.)

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments