Simpercek

Megerősítették: Mozivászonra viszik a Simset

Néhány éve nagyon megy a játékok sorozatba és filmbe való átültetése, mint például Sonic, a sündisznó; Super Mario; Uncharted; Angry Birds; Mortal Kombat; Tomb Raider; Halo és még sorolhatnám. 2007 óta többször felröppent a pletyka, hogy egyszer megfilmesítik a Sims játékot, akkoriban még nem létezett a Sims 3 és Sims 4, így nagy hangsúlyt fektettek volna a Sims 2 világára. Csak idő kérdése volt, hogy végre mozivászonra kerüljön a Sims élőszereplős film.

Élőszereplős film csapata

Jeff Sneider hollywoodi riporter az első részleteket közölte a videójáték-filmadaptáción dolgozó csapatról. A LuckyChap produkciós cég elvállalta a Sims megfilmesítését, amely a kasszasikeres Barbie filmet is készítette. A céget egy profi írókból és színészekből álló csapat vezeti, köztük Margot Robbie, Josey McNamara, Tom Ackerly és Sophie Kerr, akiknek a legtöbb beleszólásuk lesz a film megalkotásába. A film forgatókönyvét pedig Kate Herron és Briony Redman írja majd.

A film elkészítését a Vertigo Entertainment produkciós cég fogja segíteni, olyan nevekkel, mint Roy Lee és Miri Yoon. A The Hollywood Insider szerint az Electronic Arts is részt vesz majd a film gyártásában és kreatív közreműködésében.

A meglepő választás Margot Robbie-ra esett, aki a Barbie című film producere és színésznője is volt, a fent említett nagy nevek mellett még néhány másik nagy név is részt vesz a film elkészítésében. Roy Lee például már korábban is dolgozott a Lego filmek élőszereplős adaptációin. Kate Herron legutóbbi sikeres munkája, a Loki, az egyik legnagyobb Marvel sorozat, amely nemrég került fel a Disney+ streamelős videószolgáltatóra. A LuckyChap produkciós cég nem csak a Barbie-val kapcsolatos munkáiról ismert, hanem az egyik legújabb, fekete komédia, thriller műfajú filmjükről, a Saltburnről is.

Miről fog szólni a film?

A The Sims saga évtizedeken, játékokon, csomagokon és háztartásokon átívelő, saját, izgalmas háttértörténettel rendelkezik, így a filmötletekben nem lesz hiány. Egyelőre semmit nem tudni a film forgatókönyvéről, és arról se, hogy kik lennének a szereplők, akik szerepet vállalnának benne. Idővel kisebb infómorzsákat kapunk majd a fejleményekről.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments