Simpercek

Megérkezett a Sims 4 új ütemterve

A Sims csapat most jelentette be a Sims 4 új ütemtervét, ami az idén januártól március végéig terjedő időszak megjelenéseit és eseményeit tartalmazza. Számos csomag és ingyenes frissítés várható az elkövetkező három hónapban.

Milyen tartalmakra számíthatunk?

Nagy frissítés – Új korcsoport: baba

A simguruk egy utalást tettek egy rövid videóval, és meg is erősítették az új korcsoportot, amely frissítőcsomaggal fog érkezni az alapjátékba.

Két új szett

Az ütemterv szerint két új szett várható ebben a negyedévben. Az előzetes videó alapján az egyik szett az alsóneműre (CAS), a másik pedig a fürdőszobára (Építés/Vásárlás) fog koncentrálni.

Új kiegészítő

Bár a Sims csapattól nem túl sokatmondó képet kaptunk, ez alapján sejthető, hogy valamilyen nemzedékek témájú lehet az új kiegészítő. A végén egy “It’s all relative.”, azaz “Minden rokon” szlogen bukkant fel, ami tovább erősíti a közösség gyanúját.

A videó alján egy új Sims 4 világ nevét fedhették fel a hamarosan megjelenő kiegészítőhöz. Ez a Behind The Summit élő adás során is debütált, ahol egy hasonló világot mutattak be koncepcióként.

Sims 4 közösségi élő adás

Kiderült, hogy idén 2023. január 31-én lesz az első hivatalos élő adás a Sims 4 fejleményeiről.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments