Simpercek

Maxis – “Itt az ideje, hogy jelezzük a következő forradalmunkat”

Néhány hete a Maxis, a The Sims, a SimCity és az összes nagy szimulátor játék mögött álló stúdió teljesen megújította és átalakította az identitását, üzenetét és azt, amire összpontosítanak.

A Maxis teljes újratervezésével egy teljesen új weboldal is érkezett, amely arra összpontosított, hogy bátorítsa az embereket, hogy csatlakozzanak az egyre növekvő csapatukhoz és stúdióikhoz, amelyek a világ négy különböző pontján helyezkednek el. (A kaliforniai Redwood Cityben, a texasi Austinban és az ontariói Kitchenerben, valamint csapat tagjai az Egyesült Államokban és Európában is dolgoznak.)

Épp tegnap este tették közzé a Maxis új előzetes videóját, amely a szimulátor műfaj történetének végigjárását, valamint a Maxis 35 éves fennállása alatt végbement fejlődését mutatja be. A videó a szimulátor műfaj bemutatásával kezdődik.

Az ismertető elsősorban a The Sims fejlődésére összpontosít az évek során, és arra, hogy honnan indult minden.

A promóciós videóban a csapat megosztott egy nyilatkozatot: Maxis hagyta, hogy játssz az élettel – de 35 év után – itt az ideje, hogy jelezzük a következő forradalmunkat!

Lehet, hogy összefüggésben van a be nem jelentett franchise-zal, amely a pletykák szerint a Lost Astral címet viseli, és ezt az EA és a Maxis fejleszti. Az idő majd megmondja, de addig is élvezd a Maxis színes, új előzetes videóját.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.