Simpercek

Legyél sikeres ingatlantulajdonos a Sims 4 For Rent kiegészítővel

Felügyelj több bérházat, és hozd össze a szomszédokat – szó szerint! Itt az ideje, hogy új bérlési lehetőségek előtt nyiss ajtót Tomarang festői világában! Tapasztald meg a környéket ingatlantulajdonosként vagy bérlőként – javítsd meg a közműveket, foglalkozz a makacskodó szomszédokkal, hozz létre egy közösséget, és akár több bérlakást is kezelhetsz.

A Sims 4 For Rent (Kiadó) kiegészítőben a játékosoknak lehetőségük lesz különböző lakásokat építeni és létrehozni, köztük sorházakat, ikerházakat, apartmanokat és még sok mást. A játékosok felfedezhetik, hogy a közeli lakókörnyezet a legharmonikusabb kapcsolatokhoz vezet, amely vagy összehozza a közösséget, vagy széthúzza azt.

Most pedig nyisd ki az ajtót, és készülj fel arra, hogy felfedezd a drámát a küszöbödön!

Üdvözlünk Tomarangban

Sul Sul, szomszéd! Üdvözlünk Tomarang nyüzsgő városában, a buja trópusi tájba és az élénk város látképébe fészkelt festői világban. Egy lehetőségekkel teli világban Tomarang új életet lehel a sok történetbe, amelyet a többlakásos házakban el lehet mesélni.

A hagyományok és a modernitás egyedülálló keveréke által inspirált simek elmerülhetnek ebben a délkelet-ázsiai ihletésű világban, és számos új, izgalmas közösségi tevékenységet fedezhetnek fel. A délkelet-ázsiai kultúra elemeinek tükrözése érdekében a Sims csapat büszkén együttműködött Jason Chúval, egy ázsiai-amerikai rapperrel, a társadalmi igazságosság szószólójával és kulturális szakértővel, akinek családi gyökerei Délkelet-Ázsiában vannak, hogy konzultáljon a Kiadó kiegészítővel kapcsolatban, hogy a játékosok még több választási lehetőséget kapjanak az egyéniségük felfedezésére és kifejezésére.

Amikor a simednek szünetre van szüksége a nagyváros nyüzsgésétől, pihenhet a botanikus kertek zöld menedékében, meglátogathat egy állatmenedéket, vagy hagyhat füstölőt vagy felajánlhatja a gyümölcsöket a lélekház szentélyben, míg a gyermek simek ugróiskolát és üveggolyózást játszhatnak a parkban.

Ahogy a simek beköltöznek ezekbe az új bérházakba, elkerülhetetlen, hogy belekeveredjenek egymás életébe. Az alagsori lakosztályoktól kezdve az ikerházakig a simek közvetlenül a küszöbükön fedezhetik fel a drámát, mivel bőven lesz lehetőségük egymás titkainak felfedezésére hallgatózással, megfigyeléssel vagy akár betöréssel.

A sok fecsegés után a simek átmehetnek a város ikonikus éjszakai piacára, ahol esti sétát tehetnek. Miután felfedezték a lámpásoktól izzó, árusoktól, ínycsiklandó ételektől és egyedi tárgyaktól hemzsegő világot, a simek úgy étkezhetnek, mint a helyiek otthon, ahol olyan ételeket főzhetnek, mint a mangós ragacsos rizs (Khao Niao Mamuang), a Tofu Pad Thai, a Pancit Bihon, a Burmese Samosa leves és a Bahn Cuon. Az étkezés után a simek élvezhetik a Halo Halót és a thai jeges tejes teát.

Új típusú telek a városban

Tudjuk, hogy a játékosok nagymértékben igényelték az apartmanokat és a többlakásos házakat, és biztosítani akartuk, hogy ez a funkció gazdag és magával ragadó játékmenetet kínáljon, amely kibővíti a történetmesélési lehetőségek sokaságát. A Sims 4 Kiadó kiegészítő új dimenziót vezet be a lakhatási lehetőségekbe, növelve a simek kapcsolatainak, személyiségének és tapasztalatainak átfogó mélységét és összetettségét.

A Sims 4-ben először a simmerek teljesen testre szabható többlakásos házat építhetnek, ahol több sim család élhet ugyanazon a telken. Ez MINDEN lakható Sims 4 világban lehetséges!

Tomarangban ezek a pompás lakások sokoldalú fa ablakokkal, cölöpökön álló otthonokkal a festői strandok közelében, valamint történelmi hidakkal rendelkeznek. A belső terekben hagyományos fafaragások és rattan bútorok állnak rendelkezésre a hagyományos délkelet-ázsiai ihletésű szőnyegek, székek, csempék és lámpák mellett.

Az új bérházak lehetővé teszik a sim számára, hogy kreatív legyen a teljesen testre szabható többlakásos házakkal. Adj a simjeidnek egy alagsori lakosztályt, amit bérbe adhatsz, hozz létre egy hangulatos ikerházat a közeli családok számára, vagy akár tágas lakásokat is építhetsz nagycsaládosoknak.

Az olyan közösségi események, mint a svédasztal és a medencepartik, tökéletes lehetőséget nyújtanak a simek számára, hogy kapcsolatba lépjenek szomszédaikkal, és közösséget érezzenek a bérházukban.

Ingatlankezelés

A simek hamarosan hozzáértő ingatlantulajdonosokká fejlődhetnek, és a bérlők között élhetnek, vagy külön lakásokat tarthatnak fenn, miközben több ingatlanbefektetésből származó jövedelemre tesznek szert. Míg otthon lenni pihentető lehet, az ingatlantulajdonosoknak szembe kell nézniük a bérlői lázadással, ha hagyod, hogy a minősítéseid túl alacsonyra csússzanak, más lehetséges meglepetések mellett, beleértve a rovarfertőzéseket és a kihívásokat, például penészgombát.

Hogy a játékosok még jobban belemerüljenek a kiadó világába, a simek négy új életcélt, öt jellemvonást és egy új félelmet szerezhetnek, amelyek segítenek a váratlan és izgalmas történetek létrehozásában. A bérlők megtapasztalhatják a kilakoltatásokat, és ennek eredményeképpen a félelmek között most már szerepel, hogy a bérlő fél attól, hogy rossz viselkedés miatt kilakoltatják – de ne aggódj, mindig adhatsz valakinek egy második esélyt.

A másik oldalon az ingatlankezelőknek is megvan a maguk felelősségi rétege. Ez nem csak móka és kacagás! Az ingatlantulajdonosok meglátogathatják a bérlőiket és ellenőrzéseket végezhetnek, megnézve minden törött tárgyat – beleértve az új vízmelegítő és az elektromos biztosítékdoboz közműtárgyakat is. Egyetlen bérlő sem akar hideg vizet vagy villódzó fényeket.

A simek arra is törekedhetnek, hogy a minden lében legnagyobb kanál (The Nosiest of Seeker of Secrets), ötcsillagos ingatlantulajdonos (Five-Star Property Owner), a Tomarani tudás helyi forrása (Local Fount of Tomarani Knowledge) vagy éleslátó lakó (Discerning Dweller) – a legjobb szomszéd és bérlő legyen. Hogy ezek a közösségek még érdekesebbek legyenek, a simek öt jellemvonással rendelkezhetnek. A simek lehetnek tolakodóan kíváncsiak (Nosy), nagylelkűek (Generous), furcsák (Cringe) (ha kapunk róla egy leírást, pontosítjuk a magyar megfelelőjét), a falu gyermekei (Child of the Village) és az időskori bölcsességűek (Elder specific Wise) – mivel a bölcsesség a korral jár.

Ha november 2. és január 18. között bármikor megvásárolod a For Rent kiegészítőt, hozzáférsz a Utcai ételek (Street Eats) digitális tartalomhoz, amely lehetővé teszi, hogy az éjszakai piac ízét hazavihesd egy grillkocsival, egy utcai esernyővel és egy gyümölcskosárral.

Rendeld elő most a Sims 4 For Rent kiegészítőt, hogy azonnal játszhass, amikor 2023. december 7-én megjelenik PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S konzolokon, PC-n az EA appon, Macen az Originon, Steamen és Epic Games Store-on keresztül.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments