Simpercek

Közösségi cuccok szavazása – Első forduló eredménye

A Sims csapat lehetőséget adott a simmerek számára, hogy a Laundry Day után másodszor szavazzuk meg közösen egy cuccok csomag felépítését. Nemrég ért véget a közösségi cuccok szavazásának első fordulója, és máris közölték, hogy milyen téma, illetve játékmenet fog bekerülni a cuccos csomagba. Ez nem más, mint az Arts & Crafts, vagyis a csomag a Művészetek és kézművességekről fog szólni.

Rengeteg voksot adtak le, és ebben a sorrendben alakultak az alábbi témák (a legnépszerűbb van legelől):
1) Arts & Crafts
2) Happy Haunts
3) Self-Care
4) Science & Technology
5) Fun-Tech

Kíváncsiságból megkérdeztük a magyar simmerektől, hogy hazai viszonylatban melyik téma nyerte volna el a tetszéseteket a Facebook reakciógomb segítségével. Mi jobban preferáljuk a kísértetjárással kapcsolatos témát, mint a kézügyességet.

Ne feledjétek, hogy öt fordulója van a közösségi cuccok szavazásának, és legközelebb 2019. december 23-án startol a művészeti stílus szavazás, melynek segítségével magunk választhatjuk ki az előre kiadott stílusokat a tárgyakhoz, illetve a ruházatokhoz.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eirisy
4 évvel ezelőtt

Én ennek most nagyon örülök! 😀 Főleg, ugyan ezt a sorrendet adtam meg én is Már nagyon várom, hogy elkészüljön ez a Pack