Simpercek

Közösségi blog – A tanítás megkezdődött a Sims 4 High School Years kiegészítőben

[A hangosbeszélő recsegve bekapcsol, és az igazgató elkezdi a reggeli bejelentést.]

Jó reggelt, Copperdale Gimnázium diákjai és a tanárai! Üdvözölünk titeket egy újabb kalandokkal teli tanévben. Azoknak, akik újak az iskolánkban és a városban, örülünk, hogy csatlakoztok kedves közösségünkhöz! Az egykor virágzó bányaiparról híres Copperdale egy LaSuli-tó partján fekvő kisváros, ahol igazán kiélheted kamaszkori álmaidat, felfedezheted identitásodat, és a döntések és a növekedés révén próbára teheted határaidat.

Nagyon büszkék vagyunk a közösségi alkotóinkra és az általuk épített hét telekre CopperDale-ben, beleértve MsGryphit, aki a ThrifTeát – a használtruhaboltot és a helyi boba törzshelyet – építette, xfreezerbunnyxet, aki a könyvtárat építette, és JOL1990-et, aki a középiskola igazgatójának régi villáját építette.

Ma az utolsó csengetés után iskolai és városnéző túrákat tartunk, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Igyunk azokra az emlékekre, amelyeket ebben a tanévben együtt fogunk megőrizni!

Hajrá Copperdale Womp Womps!

Járd a saját utad a középiskolában

A Copperdale gimnázium a tini simek világának központja. Ezekben a termekben a simek részt vesznek mindabban, ami a középiskolát életük meghatározó időszakává teszi, az életre szóló barátságok kialakításától kezdve a kedvenc iskolán kívüli tevékenységeink kiválasztásán át a felnőtté válásig.

Az iskolai órák alatt a simek részt vesznek az órákon, lógnak a barátaikkal, ebédelnek az ebédlőben, heti vizsgákat tesznek, és remélhetőleg elkerülik, hogy a folyosókon járőröző igazgató leszidja őket. Iskola után a diákok részt vehetnek olyan tevékenységekben, mint a foci, a szurkolás, a sakk és a számítógépes klubok, elmehetnek olyan eseményekre, mint a tudományos kiállítás, vagy hazamehetnek a poszterekkel teli szobájukba, hogy befejezzék a házi feladatot.

Ami a tanórán kívüli programokat illeti, a tini simek csatlakozhatnak egy iskolán kívüli klubhoz vagy csapathoz, mint például a foci vagy szurkolás, gyakorolhatják ezeket a jártasságokkal kapcsolatos tevékenységeket, részt vehetnek versenyeken, és megtapasztalhatják a győzelem és a vereség érzését a csapattársaik mellett.

Lehetőséged lesz arra is, hogy végigjárd a fiatal szerelem kihívásait és örömeit, legyen szó akár a szerelmi szakasz boldogságáról, akár a tinédzser szakítás bajairól. Egy jó tanács: A Plumbite Pier a tökéletes randihelyszín! Van itt vidámpark kísértetházzal, a szerelem alagútjával, óriáskerékkel és fotófülkével az emlékekért.

Fedezd fel a tini identitásodat

A tinédzserkor és a középiskola az önmegismerés kiindulópontja. Még több lehetőséget teremtve a simek számára identitásuk felfedezésére, a High School Years kiegészítő megjelenésével párhuzamosan egy ingyenes alapjáték frissítés is életbe lép, amely egy további új funkciót vezet be, amely még több választási lehetőséget és felfedezési lehetőséget ad a simek életéhez.

Az ingyenes alapjáték frissítés testszőrzetet is hozzáad a játékhoz. A High School Years kiegészítővel rendelkezők számára a simek idővel ápolhatják és nyírhatják a testszőrzetük természetes növekedését, ezzel is ünnepelve a pubertáskori átmenetet.

A Sims 4-hez érkező új alapjáték frissítésekről többet megtudhatsz magyar idő szerint 2022. július 15-én 20 órakor a Twitchen és Youtube-on.

Fejezd ki kreativitásodat csínyekkel és stílussal

Milyen a középiskola egy kis csínytevés nélkül? A High School Years kiegészítővel fedezd fel a tinédzser simjeid új, csínytevő oldalát, miközben csínyeket követnek el. Firkáld össze a táblát, hagyj bűzkapszulát az osztálytársad szekrényében, vagy szórakozz az iskola hangosbeszélő rendszerével, de ne bukj le! Ha sikeresen megtréfálsz más simeket, az növeli a csínytevési jártasságodat, de ha lebuksz, az kihat a kapcsolataidra, és bizalmi problémákhoz vezet.

Otthon a tini sim hálószobáját olyan oázissá teheted, amely teljes mértékben tükrözi a személyiségét és stílusát, olyan egyedivé, amilyen egyedi ő maga is. A tini simek lóghatnak a hálószobában, a simek most már képesek keresztbe tett lábbal ülni az ágyon, és párnacsatákat vívni. Ki kell osonnod a házból kijárási tilalom után? A simek az ablakon és a rácsos létrán keresztül hagyhatják el a házat, és lemászhatnak egy ház oldalán.

A divat az önkifejezés végső formája, és mindig is hatalmas része volt a The Simsnek. A Sims 4 High School Years kiegészítő részeként simjeid divatválasztási lehetőségei még nagyobbak lesznek a Depoppal, a körkörös divatpiaci alkalmazással való együttműködés révén, ahol a következő generáció egyedi elemeket fedezhet fel. A simek a valódi Depop eladók, Jeremy Salazar, Sha’an d’Anthes, Lapoze McTribouy, Selena Williams és Bella McFadden által tervezett ruhadarabokat fedezhetnek fel a játékban a helyi ThrifTea nevű használtruhaboltban és a boba törzshelyen, és simoleonokat kereshetnek az általuk gondozott és reklámozott ruhák eladásával az új, játékbeli Trendi alkalmazáson, és közben “Siminfluenszerré” válhatnak.

Fotózd le simjeid új ruháit Monica Ahanonu művésznő freskóján, amely ThrifTea oldalán látható, és a The Sims x Depop együttműködésből merít ihletet.

Híres hátvédek, bálkirálynők és szalagavatók

Nem lenne igazi középiskolai kaland a szalagavató és a diplomaosztó nélkül.

Egy tini simek középiskolás éveinek talán legidegőrlőbb, mégis legizgalmasabb éjszakája a szalagavató. A simed báljának minden aspektusát személyre szabhatod, kezdve a báli előkészületekkel és magával az eseménnyel. A simek mehetnek egyedül, elhívhatnak valakit a bálba, mehetnek a barátaikkal, vagy akár ki is hagyhatják. Ezután a játékosok belemerülhetnek a részletekbe, beleértve a szalagavató felirat elkészítését és bemutatását, a ruhák kiválasztását, a barátok meghívását a készülődéshez, és a szalagavató királynőjének megválasztását. A játékosok megtervezhetik a táncmozdulatokat, a zenét, a harapnivalókat és még sok mást is. Ahogyan egy sim felkészül a bálra és részt vesz rajta, az hatással lesz a további kapcsolataira.

És természetesen a középiskolai élmény a ballagással ér véget, az ünnepséggel, amely lezárja a simek Copperdale középiskolában töltött idejét. Ez egy lehetőség, hogy együtt ünnepeljünk a barátokkal és a családdal, és üdvözöljük az élet következő szakaszát. A simek felkészülhetnek a fő esemény előtt: meghívhatják a vendégeket, kiválaszthatják a ruhájukat, és ajándékokat szerezhetnek a barátoknak és a tanároknak. Minden döntés, amit a simed a középiskolai útja során hozott, hatással lesz arra, hogyan alakul a diplomaosztó. A simek eldönthetik, hogy részt vesznek-e a ballagáson, de nem kapnak meghívást a diplomaosztóra, ha a jegyeik nem felelnek meg a célnak.

Nem számít, hogyan éled meg a középiskolás éveidet a Sims 4-ben, nincsenek rossz válaszok. Hacsak nem egy tesztről van szó, amire elfelejtettél tanulni.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments