Simpercek

Közeljövőben érkező tartalmak a Sims 4-hez

Kedden tartottak egy élő közvetítést, amelyben rengeteg infómorzsát szórtak szét a Sims 4 jövőjéről. Nemrég írtunk részletesen a vadonatúj funkcióról, a forgatókönyvről, amely nagy kihívás lehet a simmerek számára. Most lássuk, miről beszéltek eddig a simguruk.

Sims Delivery Express, az új frissítési típus

A Sims csapat hivatalosan bejelentette a “Sims Delivery Express” (más néven: SDX), egy új frissítési típust, amely kisebb tartalmakat szállít a játékba anélkül, hogy a játékot egy teljes javítással kellene frissíteni.

A simguruk megmutatták az alábbi képet egy frigónyuszis ajándékdobozról. Feltételezhetően ez az ikon akkor fog felbukkanni, amikor egy új SDX szállítmány elérhetővé válik.

Ez a rendszer a játék indításakor ellenőrzi a tartalomfrissítéseket, és ha új tartalmi elemek letölthetők, a rendszer közvetlenül a játékban telepíti a tartalmat. Az eddig megismert Origin frissítésekkel ellentétben ez a szállítási módszer a játék indításakor értesítést küld az új tartalom elérhetőségéről. A letöltés után egy egyszerű újraindításra lesz szükség.

Hogy egyértelmű legyen, a simguruk azt mondták, hogy ez a rendszer csak kisebb elemeket fog szállítani, mint például egy CAS eszközt vagy egy építési/vásárlási elemet, vagy más kisebb frissítéseket. Megerősítették, hogy ez a szállítási rendszer nem fog nagy frissítéseket, hibajavításokat, világokat vagy nagyobb tartalmakat, például kiegészítőket szállítani.

Minden tartalom ezen az új módszeren keresztül jelenik meg, INGYENES tartalom lesz, és hacsak nem valami korlátozott ideig elérhető, akkor a jövőbeni frissítésekben végül hozzáadják a játékhoz a tárgyakat. Ez azt jelenti, hogy ha lemaradtál az SDX szállítmányról, akkor a későbbiekben az Origin játékfrissítésen keresztül fogod megkapni a tárgyat. Ez a szállítási módszer nem lesz hatással a modokra vagy egyedi tartalmakra, és nem kell letiltani őket.

Az SDX egy jövőbeli frissítésben fog megjelenni (nem a jövő héten érkezőben), és a következő Inside Maxis élő közvetítés során egy kis ízelítőt fognak bemutatni. Az SDX minden platformon (PC/Mac/Konzol) elérhető lesz, de a simguruk arra biztatták a konzolos játékosokat, hogy a konzolos fiókjukat kössék össze az EA fiókjukkal, hogy készen álljanak a rendszer megjelenésére.

Industrial Loft Szett promóciós ablak

Még augusztus végén történt egy balhé a Sims 4 Industrial Loft Szett promóciós renderében szereplő ablakkal kapcsolatban. A grafikán szereplő ablak nem került be a szettbe. A Sims csapat elismerte a hibát, és azt ígérte, hogy egy közelgő frissítésben fogja pótolni.

Az Inside Maxis élő közvetítésben a fejlesztők megosztották, hogy az ablak ingyenesen fog megjelenni mindenki számára, aki rendelkezik a Sims 4 alapjátékkal. Egy “november végi” időablakot osztottak meg, ami azt jelenti, hogy még körülbelül 30 napot kell várnunk erre az ablakra.

Mivel a Sims csapat most egy új frissítési módot fog bevezetni a Sims 4-hez, ez megmagyarázhatja, hogy miért vártunk ilyen sokáig erre az ablakra.

“Lanó” új művészete érkezik a játékhoz

Az élő közvetítésben a simguruk megerősítettek, hogy a Sims 4 a brazil művészekkel, “Lanó”-val dolgozik együtt, hogy új művészeti alkotásokat hozzanak a játékba. Az alábbiakban egy pillantást nyerhetünk a játékosok által a játékban látható “Imagine Landscape” nevű alkotásra. Ha többet szeretnél megtudni a művészekről, látogass el a weboldalukra a lano.art.br címen.

Csomagok tartalmai csordogálnak az alapjátékba

Az élő közvetítésben a Sims csapat elárulta, hogy folytatják a hagyományt, miszerint a korábbi DLC-kből apró tartalmi részeket tesznek a Sims 4 alapjátékba.

Ez a fajta gondolkodásmód különösen nem újdonság, és a Sims csapat már évek óta csinálja. A csapat számára azonban fontos volt, hogy nyilvánosságra hozza, miért csinálják ezt, és hogyan tervezik folytatni ezt a trendet a jövőben.

Miért adja ki a The Sims a csomagok tartalmát az alapjátékba?

Hallottunk olyan visszajelzéseket, hogy vannak olyan frizurák, amelyek jelenleg a DLC vagy egy csomag mögött vannak elzárva, amelyek többet kínálnak a reprezentációban, mint az alapjátékban találhatóak. Szeretnénk biztosítani, hogy ezek mindenki számára elérhetőek legyenek. Szeretünk olyan csomagokat létrehozni, amelyek összefüggő és magával ragadó jeleneteket és élményeket kínálnak, de elkötelezettek vagyunk az iránt is, hogy biztosítsuk a hozzáférést a teljes katalógusunkhoz a karakterelemekből, amelyek a reprezentációs célokat szolgálják. Biztosítani szeretnénk, hogy mindenkinek legyen esélye arra, hogy reprezentálja magát a játékban. Ez tehát az egyik ok, amiért ezt tesszük.

Folytatjuk a kutatást, és kiválasztunk néhány frizurát a korábban kiadott csomagokból. Ezeket a simmerek kedvéért adnánk hozzá a játékhoz. Ez egy olyan dolog, amit kiegyensúlyozunk, de hamarosan várhatóan több lesz belőle.

Az élő közvetítésben elárulták, hogy a Toddler cuccokkal érkezett tipegő frizura egy következő frissítésben ingyenesen bekerül az alapjátékba.

A mobilitási petíció

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy tudomásul vettük a petíciót, és szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki mindig megkeresi a The Simset, és tanácsokat ad nekünk, hogy mit tegyünk, hogy jobbá tegyük a játékot. Mint tudjátok, a guruk nagyon szenvedélyesen szeretik azt, amit csinálunk, és mindannyian azt akarjuk, hogy a The Sims még sokáig a legjobb játék legyen. A mobilitási elemek a legfontosabbak a fejünkben.

Mint tudjátok, van egy ütemtervünk, és különböző dolgokat vettünk bele, mint például a bőrszínek hozzáadása, az ázsiai arcvonások, a frissített fekete hajszálak, és jelenleg a nemsemleges nyelvezetet kutatjuk a névmásokkal kapcsolatban. A reprezentáció továbbra is a The Sims alappillére marad, és ez segít nekünk abban, hogy az útitervünket irányítsuk azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnénk a jövőben ingyenesen átadni az alapjátékhoz. A mobilitási elemek a legfontosabbak a fejünkben. Nagyon köszönjük, hogy létrehoztátok ezt a petíciót és a folyamatos visszajelzéseiteket.

Jövőbeni frissítés más kiegészítőhöz vagy játékcsomaghoz

Annyira izgalmas, hogy nagyon tetszett nektek a Spa Day Refresh és az általunk hozzáadott tartalom. Egyelőre csak annyit tudunk mondani, hogy bár szeretjük az átláthatóságot, most még titokban tartjuk, úgyhogy várnotok kell, és meglátjátok, hogy lesz-e más játékfrissítésünk a jövőben. Jelenleg nem sok mindent tudunk mondani.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.