Simpercek

Konzolok, Galéria, szavazás és akciók

Az év utolsó hónapjában ismét megrendezték a Maxis Monthly élő közvetítést és a Simguruk tettek egy nagy bejelentést arról, hogy jövőre már a konzolok esetében is bevezetik a Galéria funkciót a PC, illetve Mac után. Ezen kívül megerősítették, hogy a Galéria különböző verzióiból több platformon átívelő Galéria lesz, vagyis ez azt jelenti, hogy a játékosok platformtól függetlenül megoszthatják egymással az alkotásaikat.

Természetesen szó esett arról is, hogy a konzolosok szívesen töltenének le és használnának egyedi tartalmakat a PS4-hez vagy Xbox One-hoz, de a Galéria 2020-ben elindított verziója nem foglalja magában az alkotások letöltésének és megosztásának lehetőségét a platformok között. Azt is megemlítették, hogy megvizsgálják, hogy hogyan lehet ezt a jövőben lehetővé tenni.

Az előző hónapban elindult a közösségi cuccok első szavazása, amely a témáról és játékmenetről szólt, és ezen belül öt téma közül választhattunk. A szavazók többsége a Művészetek és kézművességekre (Arts & Crafts) adta le a szavazatát.

Mostantól elindult a második felvonás, és már nem csak a Sims 4 főmenüjében szavazhatnak a játékosok, hanem az EA hivatalos oldalán is van lehetőség választani a három művészeti koncepció közül.

Cozy Craft Workshop (Barátságos kézműves műhely)

 

DIY Delight (Csináld magad örömmel)

 

Granny Chic (Nagyi kézügyesség)

Kíváncsi vagy, hogy hazai viszonylatban melyik művészeti koncepció fogja leginkább elnyerni a magyarok tetszését? Szavazz a megfelelő reakciógombbal!

November 15-én elérhetővé tették a Sims 4 Discover University kiegészítőt a PC/Mac vásárlók számára, és csaknem egy hete a konzolos játékosok is örülhetnek az egyetemi életnek.

Az Origin nemrég közzétett egy új ünnepi akciót az EA játékokra, köztük a Sims 4 játékcsomagokra is. Nemcsak önálló játékcsomagokra, hanem az összeállított Bundle csomagra is vonatkozik az akció, illetve már a Discover University kiegészítő is olcsóbb lett.

Összes elérhető ajánlat:

  • Sims 4 alapjáték (75% kedvezmény)
  • Sims 4 kiegészítők (50% kedvezmény)
  • Sims 4 Game Pack (25% kedvezmény)
  • Sims 4 összeállítható Bundle csomag (10% kedvezmény)

Az akció magyar idő szerint 2020. január 3-án 19 órakor ér véget.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

3 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Lorea
4 évvel ezelőtt

Granny Chic <3 🙂

Domii
4 évvel ezelőtt

Sims3nal nincs osszeallitott csomag? 🙁