Simpercek

Kiszivárogtak a Sims 4 Growing Together információi

Nemrég kiszivárgott a Sims 4 legújabb kiegészítőjének a címe, amely Sims 4 Growing Together nevet viseli, vagy szabad fordításban: Sims 4 Együtt felnőni. A közelgő kiegészítő kiszivárgása a cw-mobile nevű német webáruházban bukkant fel.

A február 2-ára tervezett előzetes videó borítója nem minden. A csomag borítója, egy új kép, a kiegészítő leírása és a megjelenés előtti tartalmak is megjelentek. A kiegészítő leírásából megtudhatunk néhány érdekes hírt a Sims 4 Growing Together tartalmáról. Már a játékborító is árulkodik a gyerekkerékpár megjelenéséről.

Az új kiegészítő borítója és leírása

Erősítsd a családi kötelékeket, alakíts ki barátságokat vagy szerezz ellenségeket, és fedezd fel az igazi énedet a Sims 4 Együtt felnőni (Growing Together) kiegészítővel! A simjeid más simekkel való kapcsolatai – a családtagoktól az új ismerősökig – most még változatosabbak és mélyebbek. Mind a tervezett események, mint a pizsamapartik, mind a váratlan mérföldkövek, mint a kapuzárási pánik, hatással vannak a simjeidre és kapcsolataikra.

Hosszú távú hatás – A legfontosabb döntések és mérföldkövek segítenek alakítani simjeid személyiségét. Nyisd fel és változtasd meg a személyiségjegyeket a simjeid élete során, miközben megbirkóznak a kapuzárási pánikkal, megengedik, hogy családtagok költözzenek be hozzájuk, és még sok minden mást tapasztalnak. Az önfelfedezés egy életen át tartó utazás.

Társadalmi dinamika – Néha a simek csak úgy bekattannak. A simednek természetes társas kapcsolata van egy simmel, akivel egy partin találkozhat vagy természetesen összeütközésbe is kerülhetnek egymással. A simednek mostantól lesznek preferenciái, amelyek meghatározzák, hogy mely simekkel illenek össze, és mely simek lesznek inkább az ellenségeik.

Családi kötelékek – A rokon simek közötti kötelékek fontosak és összetettek. Ahogy megtapasztalják a közös életet, lehetőségük nyílik drámára és egységre egyaránt, ami hatással lesz a családi dinamikára és a simek családtagjaikkal való kapcsolatára.

Tökéletes családok számára – Az óceáni öböl mentén fekvő San Sequoia egykor kis halászfalu volt, és mára nyüzsgő várossá nőtte ki magát. Csendes külváros, élénk szabadidőközpont, egy összetartó közösség és még a befolyásos helyi Robleses család is itt található.

Kiszivárgott egy új kép is, amelyen az új világ, a játékmenet és a tárgyak is láthatók.

Rendelési bónusz

Azt is megtudtuk, hogy milyen bónuszok várnak azokra, akik április 27-ig megvásárolják a kiegészítőt. Ahogy a Sims 4 Cottage Living és a Sims 4 High School Years esetében is, három további tárgyat kapnak azok, akik egy bizonyos időpontig megvásárolják a játékot. Bónusztartalmak: Egy fából készült hinta, bálna alakú gyermekcsúszda és sportos babahordozó.

Mikor jelenik meg a Sims 4 Growing Together kiegészítő?

Egyelőre még nem ismert a megjelenési dátum, de azt tudjuk, hogy a babák (ingyenes) frissítése március 14-én jelenik meg, így a megjelenési dátumhoz közelebbi időpontra számíthatunk. Holnap, azaz február 2-án magyar idő szerint 17 órakor láthatjuk majd az előzetes videót, és talán megtudhatjuk a megjelenési dátumot.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments