Simpercek

Kiszivárogtak a Project Rene játékteszt képei

Az EA játéktesztelők egy szűk csoportjának ajánlották fel a Project Renét. Az eseményre október végén került sor, ahol a kiválasztott játékosok meghívhatták barátaikat és játszhattak a játék korai változatával.

A játéktesztelési esemény során megemlítették, hogy a játékosok a funkcióknak csak egy kiválasztott részét kapják majd kézhez, beleértve a folyamatban lévő munka műhelyét és a lakás testreszabásának eszközeit.

A legrosszabb dolog, ami egy játékkal történhet, különösen a fejlesztés ilyen korai szakaszában, a következő. Sajnos a Project Renét feltörték és valószínűleg a játéktesztelésre való meghívás lehetősége miatt szivárgott ki végül a játék. Az állítások szerint képesek voltak feltörni a játékot, és más játékosok is csatlakoztak hozzá. Anélkül, hogy előbb kapcsolatba kellett volna lépniük az EA szervereivel, vagy általában az EA játéktesztelő csoport tagjainak kellett volna lenniük. Ezzel az első Sims játék a franchise történetében, ami ilyen korán kiszivárgott a fejlesztés során.

Elkerülhetetlen volt, hogy egy nap ismeretlen játékosoktól származó, a játékról készült képek kerüljenek felszínre. Ezek a képek hasonlítanak a Behind The Sims Summit során megosztott előzetesekhez. Sőt vannak olyan részek, amelyek a Maxis által jelenleg fejlesztett új elemeket és környezetet mutatják be.

Érdemes megjegyezni, hogy minden, amit látsz, változhat. Ez azt jelenti, hogy a játékmenet, a felhasználói felület, a funkciók és a többi csak folyamatban lévő munka. Ezek nem tükrözik a Project Rene végleges verzióját és a kiadását, ami még évek múlva lesz esedékes.

Műhely

Műhely tutorial

Világ és környezet

Az egyik játéktesztelő arról mesélt, hogy a játékteszt leginkább az új épület- és bútorfunkciókra koncentrált. Volt négy előre beállított stúdiólakás, amiben lehetett babrálni, valamint egy üres, amiben lehetett építkezni. Ebben egyáltalán nem voltak simek.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments