Simpercek

KISZIVÁRGOTT: Hamarosan megérkezik az egyetem a simjeink életébe

Nagy meglepetésre nemrég felbukkant a Sims 4 új játékcsomagja az Xbox One Microsoft áruházában. Minden korábbi pletykát megerősíthetünk, ugyanis Discover University lesz a következő kiegészítő címe, amely tehát az egyetemről fog szólni. Emellett kaptunk egy leírást is róla:

Sims 4 Discover University – Rendelj elő most, hogy belevágj a fejtágításba, és megmutasd iskolai elhivatottságod a Sims 4 Discover University kiegészítőben! Írasd be simjeid az iskolába, tapasztald meg a kollégiumi életet és élvezd az iskolán kívüli tevékenységeket. Vegyél órákat, amelyek felkészítik a simeket a mérnöki, oktatási vagy jogi karrierre! Fedezd fel a robotikát és a ping-pongot, vagy kövess el néhány csínyt a rivális iskola ellen. Tanulj keményen, aludj kollégiumban, és pacsizz le az iskolai kabalával – csak ügyelj arra, hogy ne romoljanak le a jegyeid.

Telepedj le az iskolába – Üdvözlünk Britechesterben! Nyiss egy új fejezetet a simjeid életében azzal, hogy belépnek a történelmi Britechester Egyetembe vagy a modern Foxbury Intézetbe. Élj kollégiumi szobában vagy a kampuszon kívül, fedezd fel Britechestert kerékpárral, tölts időt a hallgatói közösségekben, és csatlakozz egy tanulócsoporthoz a könyvtárban! Szórakozz az iskolai rendezvényeken, és öltözz egyetemed színeibe, hogy megmutasd, milyen büszke vagy rá, hogy oda járhatsz!

Légy ízléses – A simek ezentúl egyetemre iratkozhatnak be, ahol különféle órákat vehetnek a biológia, számítástechnika, művészettörténet, vagy akár a gonoszság témakörében. Vegyél részt előadásokban, vagy dolgozz az esszéiden és a prezentációidon – minél többet tanulnak a simjeid, annál jobban teljesítenek majd később az oktatás, jog és mérnöki karrierekben. Az órákra járás, vagy épp az azokról való ellógás is mind befolyásolják simed jegyeit, így okosan oszd be az időd!

Találkozz, vegyülj és fedezz fel – Rajtad múlik, hogy merre induljon a simjeid egyetemi élete. Egész éjjel tanulhatnak, hogy teljesítsék a házi feladatot vagy lazíthatnak, és sokáig alhatnak. Az olyan elfoglaltságokkal, mint például a sörpong, a focilabdákkal való zsonglőrködés, vagy a szobatársakkal való lógás, még sosem volt ilyen üdítő a szünet! A simek ezeken felül csatlakozhatnak olyan iskolai körökhöz, mint a robotika, a vitakör, a művészet vagy akár beléphetnek egy titkos társaságba is. Az iskolai év előrehaladtával a simek a legjobbat hozhatják ki magukból, és megtanulhatják, mire is szánta őket a sors.

Légy a kampusz stílus császára – Tedd otthonossá simjeid szobáját a kollégiumi dekorációval, amely tükrözi a személyiségét! Díszítsd a falad poszterekkel és szerezz be egy minihűtőt! Ezután fejleszd a személyes stílusukat, ahogyan csak szeretnéd: legyen szó akár óráról lógós, lógós gatyáról, vagy pedáns mintadiák-gúnyáról, többféleképp is lenyűgözheted évfolyamtársaidat, vagy kimutathatod az iskola iránti elhivatottságodat!

A kiegészítőt először a Target nevű amerikai üzletlánc szivárogtatta ki a múlt hónapban, és azóta több kiskereskedő is közzétette. Most pedig az Xbox One üzlet megerősítette, hogy december 17-én jelenik meg az egyetem a konzolos verziókhoz. Ha a pletykák igazak, akkor november 15-én érkezik PC-re és Mac-re a Sims 4 legújabb kiegészítője.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
9 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Niki
Niki
2 évvel ezelőtt

De jó már nagyon vártam 🙂 😀

LenaNorah
2 évvel ezelőtt

Ez a nap legjobb híre *-*

Niki
Niki
2 évvel ezelőtt

Trailer mikor lesz hozzá? 🙂 😀

Ruby
2 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Niki

Szerintem ez az EA-n múlik 😀

Niki
Niki
2 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Matt

Már várom, majd csak eltelik az idő 🙂 😀

Niki
Niki
2 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Matt

Jaj de jó 😀 Köszi Matt most úgy megörültem neki 😀

Niki
Niki
2 évvel ezelőtt

😀