Simpercek

Két új szett érkezik a Sims 4-hez

A mai új frissítőcsomagra készülve a Sims csapat hivatalosan bejelentette a Sims 4 Simtimates Collection és a Bathroom Clutter szettet. A Sims 4 “Minden rokon”/”Minden relatív” ütemtervéből két szett bukkant fel, amelyekről az első információk kerültek napvilágra, és ezek 2023. január 19-én érkeznek.

Mindkét szett várhatóan a meghatározott időpontban jelenik meg PC-re, Macre, Xbox és PlayStation konzolokra.

Sims 4 Simtimates Collection szett

Dicsekedj mindenkinek a Sims 4 Simtimates kollekció szett segítségével! Ez a kollekció segít minden simnek, hogy merésznek, kacérnak és bájosnak tűnjön a hálószobában a csipkés egyrészes ruhákkal, a különböző fehérnemű stílusokkal és a játékos boxermintákkal.

Sims 4 Bathroom Clutter szett

Tedd a fürdőszobát a ház legdíszesebb helyiségévé! A nagymama műfogsorától kezdve a minden korosztály számára készült fali dekorációig – ez a legjobb hely a személyes menekülésre a Sims 4-ben.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments