Simpercek

Télzáró új game pack – frissen a dzsungelből! – FRISSÍTVE

Arra vágysz, hogy felfedezhess valami újat? Valami egzotikust? Nos, nem kell tovább keresgélned, hiszen mint az ma kiderült, február 27-én jelenik meg a Sims 4 legújabb game packje, a Jungle Adventure.

A simeket mostantól elküldheted majd kalandozni, hogy felfedezhessenek egy új, eddig ismeretlen kultúrát vagy épp gyönyörködhessenek a vadon szépségeiben. A kiegészítővel kapunk egy új világot, Selvadoradát. Első ránézésre a Sims 3-ból ismert Világ körül jól bevált elemeit próbálják átemelni a négyes szériába, visszatér például egy felfedezhető templom és az ezt kevésbé értékelő halottak. Ezúttal viszont – egyelőre úgy tűnik – múmiák helyett csontvázak riogatják majd a gyanútlan felfedezőket. A trailer alapján ráadásul visszatér a régi, jól bevált csontváz takarító is – csak ezúttal a szobalány jelmez nélkül.

A templomban különböző titkos szobákat, antik relikviákat és sok más egyéb érdekességet találhatunk – nagy kincset vagy balsorsot egyaránt. Meg csapdákat, azokkal pedig érdemes vigyázni!

Ha pedig a kalandozás nem mozgat meg, akkor se csüggedj, mert kipróbálhatsz néhány tradicionális ételt, táncolhatsz új zenékre vagy akár fel is öltheted a helyi nép viseletét. Továbbá kiáshatsz és megvizsgálhatsz majd értékes tárgyakat, hogy aztán magaddal vidd őket! Már csak arra kell figyelned, hogy nehogy valami hamisítványt találj.

Minden kalandnak vannak azonban veszélyei is – ha nem vagy elég óvatos, akkor meggyűlhet a bajod a méhekkel, pókokkal vagy épp természeti csapásokkal.

Hogy mi minden vár még a kalandorainkra, az legkésőbb február végéig kiderül!

 

FRISSÍTÉS:

SimGuruNick frissítette profilképét Twitteren egy helyes kis csontvázra, aminek a hátteréből úgy tűnik, mintha a kép a családszerkesztőben készült volna. Megindult a találgatás: vajon játszható csontvázak is érkeznek a játékba? Ti mit gondoltok?

 

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
LightAqua
6 évvel ezelőtt

Kedvenc témáim egybe! Köszönöm EA! Pedig nem is az én ötletem volt, de nagyon vágytam egy ilyenre. Ha jól vettem a képekből, akkor maya helyszínek lesznek, amit ha jól tudok az mexikói. Viszont ebben meg nem tudom hová tenni a dzsungelt. Dél-Amerikában Brazíliában van az Amazonas. Meg az arapapagáj is ott őshonos. Vagy legalábbis ottani faj. Ha jól vettem ki a képekből, akkor az is van. De a piaci rész az határozottan mexikói stílus, a dolgok amiket árulnak meg még inkább. Szóval most tökéletesen belezavarodtam. Mindenesetre a Salvadorada hamisítatlanul spanyolos név. Ha valamit rosszul írtam javítsatok ki. Amúgy egész nap… Tovább »

Thea
Admin
6 évvel ezelőtt
Válasz neki:  LightAqua

Nem biztos, hogy érdemes értelmet keresni a részletekben, végül is nem egy létező helyszínt akartak létrehozni, csak összeválogatni a legkalandosabb dolgokat egy kiegészítőbe.:D Szerintem is nagyon ígéretes ez a Jungle Adventure, mostanában nagyon próbálkoznak a fejlesztők.:D

LightAqua
6 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Thea

Végül is igazad van… Már nagyon várom, hogy megjelenjen a 6. bundle, és megvehessem “dobozos” verzióban!

Matt
Admin
6 évvel ezelőtt

Sims 3 kiegészítői közül a Világ körül volt a kedvencem, és előzetesvideó alapján eléggé VK feelingje van, és némi Sims 2 vonást látok benne. Ennek nagyon örültem, és remélem, hogy videónál többet tud majd az új game packben. Arra gondoltam, hogy a gyereknevelés vagy vámpír rendszerre hasonlítana, pl. 3-ban volt egy vízum, pénz és még sorolhatnám. Brazíliában van olyan város, hogy Salvador. (Onnan tudom, hogy onnan származik a kávébab, és néha azt iszom meg. 😀 ) Ha jól tudom, hogy a maja és az azték kultúra leginkább Közép-Amerikában vagy Mexikóban található, és elég távol van a brazil kultúra. Én azt… Tovább »