Simpercek

Jövő héten ingyenesen kipróbálható lesz a Sims 4 Eco Lifestyle

A Sims csapat tovább folytatja a csomagok kipróbálását. Május elején az EA először ingyenes próbaverzióra tette a Sims 4 City Living kiegészítőt, hogy a simmerek megtapasztalhassák és kipróbálhassák a városi életet. Ezúttal egy újabb csomagot, a Sims 4 Eco Lifestyle kiegészítőt terveznek kitenni próbaverzióként.

A Sims 4 főmenüjében egy új játékbeli banner hirdeti a Sims 4 Eco Lifestyle közelgő hétvégi próbaverzióját. Az a kiegészítő kipróbálása magyar idő szerint 2021. szeptember 16-án 19 órakor indul.

A Sims 4 City Living kipróbálási időpontjához hasonlóan szeptember 19-ig vagy 20-ig tarthat az Eco Lifestyle kiegészítő ingyenes hozzáférése, illetve a feltételezett idő alatt létrehozhatsz egy új mentésállást (vagy játszhatsz egy már meglévő mentésállással) és felfedezheted a csomag tartalmait. Miután véget ér a próbaidőszak, a lejátszott mentésed – amit újként mentettél, ha a régi mentésedet használtad – zárolva lesz, amíg meg nem vásárolod a Sims 4 Eco Lifestyle kiegészítőt. Ha még nem játszottál a korábbi kiegészítővel, de nem tudod, hogyan működik az egész, ebben a cikkben hasonló kérdésekről olvashatsz bővebben.

Legutóbb a kipróbálási időszakban nem maradt el az akció sem, a kiegészítőhöz 25%-os, az alapjátékhoz pedig 75%-os kedvezményt adtak. A pontos részletekért még meg kell várnunk a további hivatalos bejelentést. Szóval érdemes követned az oldalunkat, ha téged is érdekel a kiegészítő.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.