Simpercek

Jövő héten érkezik a Sims 4 My Wedding Stories játékcsomag

A Sims csapat tegnap adott ki egy közleményt a Sims 4 My Wedding Stories játékcsomag oroszországi betiltásával kapcsolatban. A játékcsomagot jövő hétre halasztották, hogy minden országban élő simmernek legyen lehetősége játszani vele, beleértve Oroszországot is. A csapat azt is megerősítette, hogy az oroszországi borítókép változatlanul kerül a boltokba.

2022. február 16.

My Wedding Stories fejleménye

Múlt héten megosztottuk az alábbi frissítést a hamarosan megjelenő My Wedding Stories játékcsomagunkról. Akkor úgy gondoltuk, hogy a csapatunk nem oszthatja meg szabadon az azonos nemű pár, Cam és Dom történetét Oroszországban, és úgy döntöttünk, hogy a legjobb módja annak, hogy megtartsuk a történetük megosztása iránti elkötelezettségünket, ha ott nem adjuk ki ezt a csomagot.

Azóta meghallgattuk a közösségünkből áradó érzéseket, beleértve a döntésünk támogatását és a közösség tagjaiért érzett aggodalmat is. Elismerjük, hogy mennyire fontos számunkra, hogy kiálljunk a homofóbia ellen, és az ehhez hasonló történeteket megosszuk azokkal, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Ezt szem előtt tartva átértékeltük a lehetőségeinket, és rájöttünk, hogy többre vagyunk képesek, mint ahogy azt kezdetben gondoltuk, és most változatlanul kiadjuk a Sims 4 My Wedding Stories játékcsomagot a közösségünknek Oroszországban Dom és Cam főszereplésével.

Szeretnénk, ha az egész Sims közösség együtt ünnepelhetne, ezért a My Wedding Stories globális megjelenését február 23-ra toltuk, beleértve Oroszországot is.

A szeretet az szeretet, és a Sims közösség továbbra is biztonságos hely azok számára, akik egy olyan világot szeretnének látni, ahol ez mindenki számára igaz. Hálásak vagyunk a csapatunk támogatásáért, és az értékeinkért, még akkor is, ha ez nehéz. Köszönjük, hogy a The Sims részei vagytok!

Sims csapat

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.