Simpercek

Javítócsomag – Parti kellékek, ikonikus megjelenések és még több hibajavítás (2024. április 16.)

A mai frissítés előkészíti a hamarosan megjelenő szetteket. Számos hibajavítás is érkezett az alábbi csomagokhoz: alapjáték, Eco Lifestyle, High School Years, Horse Ranch, For Rent, Crystal Creations, Realm of Magic, Werewolves, Grunge Revival, Poolside Splash és Castle Estate.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.106.148.1030 / Mac: 1.106.148.1230

Konzol verzió: 1.91

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments