Simpercek

Javítócsomag – A legcsillogóbb frissítés (2024. február 27.)

A mai frissítőcsomag előkészíti a hamarosan megjelenő Crystal Creations cuccokat, és hozott egy újdonságot is. Rengeteg hibajavítás is érkezett az alábbi csomagokhoz: alapjáték, Cats and Dogs, Seasons, Get Famous, Eco Lifestyle For Rent, Dream Home Decorator, Home Chef Hustle és Goth Galore, valamint a konzolokhoz és a galéria szerverhez is.

Csomagok, amelyek tetszhetnek

Ebben a frissítésben egy új, Packs you may like (Csomagok, amelyek tetszhetnek) gombot láthatsz a képernyő jobb felső sarkában. Ezt a bevásárlókocsi gombot sokféleképpen használhatod, a csomagajánlatok és akciók információjának megosztásától kezdve a téged érdeklő csomagok ajánlásáig. Mindez anélkül elérhető, hogy elhagynád a Sims otthonod kényelmét.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.105.297.1030 / Mac: 1.105.297.1230

Konzol verzió: 1.87

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments