Simpercek

Island Living a Sims 4 következő kiegészítője?

Holnap (június 08-án) hivatalosan is megismerjük a Sims 4 következő kiegészítőjét az EA Play rendezvényen, ámde a Panvision webáruház oldal kiszivárgott pár információt a Sims 4 Island Livingről és annak a címéről. Az elrejtett képeket az Origin kódsorából láthatjuk. Vajon visszatérnek a sellők, homokozók, búvárkodás és egyéb finomságok a negyedik szériába? ÚSZHATUNK végre a tengerben, és találkozhatunk delfinekkel? Atyaég! Holnap bővebb információkat tudunk meg a feltételezett június 21-ei kiegészítőről, és természetesen szöveges hírekkel fogunk jelentkezni.

[foogallery id=”22437″]


Dőlj hátra és lazíts
– Üdvözöljük Sulaniban, ahol a nap fényesen ragyog, az éjszaka nyugis. Vitorlázz a csillogó vizeken a szigeti kenuval, úszkálj kedved szerint, és fedezd fel a tájakat a vízi járművekkel. Építs egy látványos homokvárat, élvezz ki néhány napsugarat, és találkozz egy sellővel!

Csatlakozz be és segíts – Légy természetvédő, tisztítsd meg a strandokat, és figyelj oda a simjeid hatására a sziget területén. Vesd bele magad egy halászati vagy búvár karrier hullámaiba, vagy válj életmentővé, hogy a helyiek biztonságban maradjanak a nap alatt. Nincs karrier? Nem probléma! A simek végezhetnek néhány furcsa munkát vagy kihalászhatják a következő fogást.

Vegyél részt a helyi kultúrában – Sulaniban a hagyomány mélyen gyökerezik, a simek pedig megtapasztalhatnak mindent, amit a sziget nyújtani tud. Merülj el a simekkel a vadonatúj életmódjukban, vegyél részt egy pit barbecue rendezvényen, ismerkedj meg a helyi néphagyományokkal, kóstold meg a trópusi finomságokat, és beszélgess a sziget őseivel.

Élvezd a sziget hangulatot – Öltözz a nap, homok, és hullámok ihlette trópusi ruhában vagy szerelkezz fel a különböző vízisportokra, mint a búvárkodás és az úszás. Díszíts egy rusztikus oázist otthoni tárgyakkal és lazíts a tiki bárban. Minden nyugodt (kivéve az olykor előforduló leégés), amikor a sziget életre kel.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.