Simpercek

Ingyenes Sims 4 próbahétvége Steamen

A Sims 4 nem olyan régen elérhetővé vált Steamen, aminek a mostani hétvégén hatványozottan örülhetünk, hiszen a Steam ingyenes próbahétvégét hirdetett az alapjátékra! A korábbi, Origines akcióval ellentétben most csak kipróbálni van lehetőségünk a Sims 4-et november másodikáig, nem tarthatjuk meg örökre a játékot. Ha viszont valakinek elnyeri a tetszését a próbahétvége során, most 75%-os akcióval vásárolhatja meg az alapjátékot, és 50%-os kedvezménnyel a legtöbb kiegészítőt, 25%-os kedvezménnyel pedig a cuccok csomagokat. Ez alól csak a legújabb kiegészítő, a Star Wars: Journey to Batuu kivétel, amely önmagában 25%-os, az alapjátékkal együtt bundle-ben pedig 61%-os kedvezménnyel tehető be virtuális kosarunkba.

További Bundle-ök is felkerültek a kínálatra, a Sims 4 Digital Deluxe kiadással együtt választhatjuk vagy a Cats & Dogs kiegészítőt, vagy a Seasons bővítést, és mindkét esetben 76%-ot spórolhatunk meg.

Ezen kívül két, Halloween témájú Bundle-t is megtalálunk a Steam kínálatában:

További, korábbi Bundle összeállítások is akciósan érhetők el a hétvégén, érdemes rákeresni Steamen a “Sims 4 Bundle” kifejezésre, hátha találunk valami kedvünkre valót!

Kellemes simsezést kívánunk, a további részleteket a Steam oldalán érhetitek el!

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.