Simpercek

Hamarosan bejelentik a Sims 4 új ütemtervét

Pár hete a Sims csapat megerősítette, hogy májusban egy új ütemtervet mutatnak be a Sims 4-hez. Áprilisban érkezett néhány Sims Delivery Express és frissítőcsomag, mindezek a nagy pillanatig vezettek.

Az új ütemtervet a The Sims a következő információkkal jelentett be: “This Season it’s Light Out” vagyis Ebben a szezonban kialszanak a fények. – szólt a The Sims új Twitter, illetve Facebook oldal fejlécképén.

Egy új éjszakai Plumbob képet mutattak be a neonfényekkel.

A The Simsnek új videója bukkant fel, ahol három másodpercig tartott a nappal témájú betöltőképernyő.

…és aztán elsötétült a betöltőképernyő.

Itt megtekintheted a videó formában.

Valamilyen oknál fogva a közösségi médiában a képek kicsit másképp néznek ki. Az alább látható első fényesebb, ami Twitteren jelent meg. A másodiknak sötétebb árnyéka vagy ködje van a neon plumbobon, ami Facebookra került fel. Itt megnézheted őket.

Nemrég egy olyan növény került be a Sims Delivery Express szállítmányon keresztül, amely szorosan kapcsolódhat a fent leírtakhoz. A növényt Night-blooming Cereusnak hívják, a képen látható utolsó két példány sötétben is világít.

Mit gondoltok, milyen formában várható a neonfényes téma, és milyen tartalmak várhatók?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.