Simpercek

Hivatalosan elérhető a Sims 4 Mod Manager

A CurseForge Mod Manager nemrég támogatni kezdte a Sims 4-et. 2022. november 14 óta a játékosok modokat és egyedi tartalmakat tölthetnek fel, illetve le a CurseForge Mods Hub oldalról. Akkoriban a Sims 4 támogatása a Mods Hub oldalára korlátozódott. A Sims 4 megjelenését 2022. december 6-ra tervezték a CurseForge Mod Manager programon, tehát közvetlenül azon belül letöltheted és karbantarthatod az összes mododat és az egyedi tartalmadat. Azok számára, akik az oldalt részesítik előnyben, az oldal jelentős ráncfelvarrást kapott. Mostantól vizuálisan vonzóbb és könnyebben navigálható.

Ha korábban telepítetted már a CurseForge Mod Manager programot más játékokhoz, akkor csak annyit kell tenned, hogy megnyitod a programot, és láthatod, hogy a Sims 4 már támogatott. Azoknak, akiknek új a program, letölthetik a CurseForge oldaláról.

Kattints a Sims 4 ikonra a bal oldalsávban, máris láthatod az összes telepített tartalmadat a modoktól és az egyedi tartalmaktól kezdve a telkekig és a háztartásokig. A Sims 4 Mod Manager megjeleníti a korábban máshonnan letöltött modokat is. A lista tetején található gombokra kattintva könnyedén törölhetsz mindent, amire már nincs szükséged, és egyszerre frissítheted az összes elavult modot. A programon belül további letölthető modokat is kereshetsz.

Magyar nyelven is elérhető a program, amely a beállításokra (csillagkerék ikon) lépve a nyelvek (Language) fülön található. Miután kiválasztod a nyelvet, máris változik a funkciók nyelve, viszont az egyedi tartalmak és modok neve, valamint leírása angol nyelven marad.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments