Simpercek

Hivatalos meghívót kaptunk egy Sims esküvőre

A Sims csapat küldött nekünk egy aranyos (és hivatalos) meghívót a jövő hétre tervezett eseményükre. Valószínűleg már kitaláltátok, hogy a Sims közelgő játékcsomag nagy leleplezése lesz.

A Sims csapat esküvői meghívója elárulta a szerencsés házusoló pár nevét: Dominique Umeh és Camille Soto. Az alábbi képen megtekintheted a meghívót.

A Sims 4 My Wedding Stories tizenegyedik játékcsomagja magyar idő szerint 2022. február 8-án 17 órakor kerül teljes egészében bemutatásra. Nem sokkal később várható egy teljes leleplező előzetes videó és további információk a csomagról.

Ha nem tudnád, ebben a cikkben olvashatsz a már kiszivárgott néhány első részletet és meglesheted a képeket a hamarosan megjelenő játékcsomagról.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.