Simpercek

Hivatalos kiszivárgás: Sims 4 Courtyard Oasis szett

Pár hete élő közvetítésben a Sims 4 jövőjéről beszéltek és eddig azt tudtuk, hogy heteken belül érkezik egy szett (kit) és egy játékcsomag (game pack). A hivatalos Microsoft Store-ból kiszivárgott a Sims 4 következő szettje, ami a Courtyard Oasis nevet kapta, és segítségével marokkói hangulatot teremthetünk simjeink belső udvarában.

Emellett három hivatalos képet töltöttek fel, amiken láthatjuk, milyen tartalmak várhatók, valamint egy rövid leírást is kaptunk. A Microsoft Store szerint május 18-án fog megjelenni a Sims 4 Courtyard Oasis szett.

A Sims 4 Courtyard Oasis szett segítségével alakítsd át simed otthonának középpontját egy burjánzó, színpompás térré, amelyet a marokkói riádok ihlettek! Lazíts a szökőkút körül, csodáld meg a díszes csempéket és hozd össze a családodat teljes harmóniában!

FŐBB ELEMEK

Teremtsd meg az oázisodat – Építs egy álomszép, elegáns udvart, amelyet a család élvezhet. Játssz a filigrán mintákkal, az élénk színekkel és a bonyolult csempemintákkal; végezetül pedig aggassz fel lámpásokat, és boríts be mindent ragyogó textilekkel és trópusi növényekkel!

Légy természetes – Invitáld be otthonodba a frissítő szellőt és a ragyogó napfényt az új oszlopokkal és boltívekkel, miközben a gyönyörű, rácsozott faablakok megőrizik a magánszférád. Mindkét világból a legjobb!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.