Simpercek

Hírmorzsák: DIY Delight és ingyen Sims 4 PS4-re

A kötögetős cuccok második szavazásának eredményeként megtudtuk, hogy a többség szerint a DIY Delight vagyis Csináld magad örömmel lett a győztes művészeti stílus. Ez alapján legfeljebb 15 darab CAS koncepciót választhatunk majd ki a harmadik fordulóban. Siessetek szavazni, mert nem sokára lezárul a szavazás.

A PC és Mac után nagy örömmel bejelentjük, hogy a PS4 játékosok számára is elérhetővé teszik az ingyenes Sims 4 alapjátékot, amihez aktív PS Plus tagsággal kell rendelkezni. Ha valakit érdekel, ez a Sims 4 mellett két másik játékot is tartalmaz: Bioshock és Firewall Zero Hour. Ez az akció február 4-től kezdődik és március 2-ig tart. Ne felejtsétek el, hogy február 4-én jelenik meg a Tiny Living cuccok a Xbox One kínálatában is.

Újból felhívom a PC és Mac játékosok figyelmét, hogy a 20 éves évforduló alkalmából leárazták a Sims 4 játékcsomagokat az Origin áruházában. A részletekért kattints IDE!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.