Simpercek

Hamarosan új brazil zenét hallgathatunk a Sims 4-ben

A Sims 4 Carnaval Streetwear szett néhány nappal ezelőtt kiszivárgott, egy másik információnak viszont sikerült elkerülnie a figyelmünket. Még a kiszivárgás napján a brazil YB Music kiadó a Twitteren osztotta meg, hogy két dalát (Thiago França: Frevo de Segunda és Ladeira Véia) is lelincelte az EA a Sims 4-hez.

Thiago França egy elismert brazil zenész, aki az A Espetacular Charanga do França: Nunca É Carnaval albumát adta ki 2021-ben a hagyományos karneváli dalok új felvételeivel. Így ez tökéletesen illeszkedik a szett témájához.

A kiszivárgott kép előterében lévő sim kicsit hasonlít Pabllo Vittarra, egy nagyon híres brazil popénekesnőre. Ő már korábban is együttműködött a The Simsszel, és promóciós videókat készített a játékhoz.

Legutóbb, amikor a The Sims együtt dolgozott a zenészekkel (a tavalyi Summer Sims Sessions eseményben szerepelt Joy Oladokunnal, Glass Animalsszel és Bebe Rexhával), a játék új zenékkel frissült tőlük. Így lehetséges, hogy egy következő frissítőcsomagban Padllo egyik slágerét is megkapjuk.

Feltételezve, hogy Thiago França számai közül két új dalt a játékhoz adnak hozzá, egyelőre nem tudjuk, hogy melyik zenei állomáson fognak szerepelni. Bár Pabllo zenéje nagyszerűen illeszkedik a popzenei állomáshoz, a számai túlságosan különállóak a már meglévők bármelyikéhez.

Valószínűleg lesz egy új rádióállomás más művészek zenéjével, akár brazil, akár más, a karnevált ünneplő országokból? Ez lesz az első alkalom, hogy egy szett hoz egy rádióállomást, vagy az új zene mindenki számára ingyenes lesz? Hamarosan kiderül, hiszen a kiszivárgott információk szerint február 3-án fog megjelenni.

Addig is hajts fel egy caipirinha koktélt, és hallgasd a brazil nyarat idéző két számot.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.