Simpercek

Hamarosan startol a második közösségi cuccok szavazása

A novemberi Maxis Monthly élő közvetítés alatt a Sims csapat bejelentette, hogy november 18-án elindul a közösségi cuccok csomag szavazása. Ez azt jelenti, hogy a mi döntésünk alapján választják ki a témát, és a további négy kérdést is megválaszolhatunk a jövőbeli cuccokkal kapcsolatban. Emlékezzünk arra, hogy mi döntöttünk a Maxis helyett az első cuccok csomag, a Laundry Day esetében is. Most ez lesz a második alkalom, ahol a Maxis visszajelzést kért egy cuccok csomag témájáról.

Az egyetlen különbség a Laundry Day és jövőbeli cuccok szavazása között, hogy a novemberi frissítésnek köszönhetően a SurveyMonkey vagy más online szavazási platform használata helyett a Sims 4 főmenüjében az új felmérés (survey) lehetőséget fogja használni a Maxis.

A simguruk megerősítették, hogy a szavazást november 18-án fogják indítani, és kiadtak néhány dátumot a jövőbeli szavazásokról, amelyek során egy adott téma különféle szempontjairól fogunk dönteni. A Maxis tájékoztatja a játékosokat az új főmenü üzenetküldő rendszerének segítségével, amelyet a novemberi javítócsomaggal egészítettek ki.

  • Téma és játékmenet szavazás (2019. november 18. – 2019. november 25.): Válassza ki a csomag általános témáját és lehetséges játékfunkcióit. Ez a döntés befolyásolja a csomag minden részét.
  • Művészeti stílus szavazás (2019. december 23. – 2020. január 03.): Válasszon a csomaghoz javasolt művészeti stílusok közül, amelyek illenének az általuk létrehozott tárgyakhoz és ruházatokhoz.
  • Ruházati stílus szavazás (2020. január végén): Tekintse át a különböző stílusú ruházatot viselő családok koncepcióját, és válassza ki a kedvenc ruházati stílusát. Ez befolyásolja a csomag ruházatának megjelenését.
  • Tárgystílus szavazás (2020. március): Keresse meg a csomag által felvázolt koncepciót, és válassza ki a legfontosabb lehetőségeket, hogy segítsen meghatározni, mely tárgyakat kell tartalmaznia a cuccok játékcsomagnak.
  • Csomag neve és ikonja szavazás (2020. április): Válasszon egy címet, amely a legjobban foglalja össze a csomag lényegét és tartalmát. Megnézheti a különböző ikonokat, és szavazhat azokra is, amelyek a csomag dobozán, illetve a játékon belüli katalógusban megjelennek.

Jelenleg öt új témát tettek közzé, amelyekre november 18-án szavazhatunk:

Arts & Crafts (Művészetek és kézművességek): fazekasság, ehető művészet, keresztszemes hímzés, kötés, üveggyártás

 

Self-Care Routines (Egészségmegőrzés): fitnesz karóra, egyedi gyógynövényes teakeverékek, vegán jellemvonás, egészséges életmód életcél, turmixgép

 

Fun-Tech (Szórakoztató elektronika): szimulációs sportképernyő, szobabicikli, képernyős futópad, virtuális környezetbarát és moduláris mini-golf, virtuális terében játszható Voidcritter (Pokémon Go-ra hasonlít), hordozható hologrambarát

 

Science & Technology (Tudomány és technológia): asztali mikroszkóp, STEM „társasjáték” készletek, építőkockák, élelmiszertudomány és konyhai eszközök, csillagászat és hordozható távcső

 

Happy Haunts (Boldog kísértetjárás): szellemvadász szabadúszó karrier, szeánszasztal és quija tábla, médium szabadúszó karrier, Kaszás szabadúszó karrier, kísértetház telektulajdonság

Mit szóltok a témákhoz? Kíváncsi vagy, hogy a magyarok döntése alapján melyik téma győzne? Szavazz reakciókkal a Facebook oldalunkon keresztül! (Figyelem, ez nem hivatalos szavazás, és ismét felhívom a figyelmeteket, hogy november 18-tól tudtok szavazni a Sims 4 főmenüjében. Természetesen az tud szavazni, akinek eredeti játéka van.)

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.