Simpercek

Hamarosan rengeteg zöld burjánzik majd a simjeid otthonában a legújabb szettel

A Sims csapat hivatalosan kiadott egy leírást és a legfontosabb jellemzőket a november 9-én érkező Sims 4 Blooming Rooms szettről, amelyet 4,99 euróért fognak piacra dobni.

Hozd be a természetet a házba a Sims 4 Blooming Rooms szett dús, zöld növényzetével, amely új életet lehel bármelyik térbe! Töltsd meg a simjeid otthonát vidám, békés növényekkel. A lógó indáktól a dekoratív szaporító állomásokig tökéletes nyugalom vár rád.

Élénkítsd fel a teret – A polcok, asztalok és még a lámpatestek is élő dekorációvá válnak a varázslatos lombozat hozzáadásával. Gyönyörködj a dús, megnyugtató légkörben mindenütt váratlan lombos részletekkel és természetes szépséggel.

Könnyű zöldnek lenni – A cserepes és függő növények bármelyik szobát a paradicsom egy kis szeletévé varázsolhatják. Az élénk növényzet még a függönyök és a falfestmények helyét is átveszi. A sok zöld színnel olyan érzés lesz, mintha egy – szó szerint – üvegházban élnél.

Kedden érkezett a legújabb frissítés a játékhoz, a forgatókönyvek és hibajavítások mellett előkészítették a legújabb szett tartalmait is. Ha kíváncsi vagy, hogy pontosan milyen tárgyak érkeznek a játékhoz, az alábbi képeken megtekintheted őket.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.