Simpercek

Spekuláció: Hamarosan megérkezhetnek a boszorkányok a Sims 4-be?

A játékfejlesztők előszeretettel rejtenek el a tárgyak leírásaiban, vizuális nyomokként a CAS elemekben, vagy akár az új világokban dolgokat, amik utalhatnak egy közelgő játékcsomagra.

A napokban megjelent a Sims 4 Laundy Day cuccok, a simmerek pedig máris keresték benne az utalásokat, és az alábbi képek alapján úgy tűnik, a következő tartalmak a varázslásról fognak szólni, ami igen engem meglepett, hiszen így kezd bemerészkedni egy újabb természetfeletti lény. Van egy sanda gyanúm, hogy a nemrég bejelentett kaland témájú game pack valójában nem kalandról fog szólni, hanem inkább varázslásról, vagy esetleg rituálékról. Ha jobban megnézzük az egy évvel korábban kiszivárgott képet, akkor maja kulturális tárgyakat láthatjuk. Valószínűleg két külön dologról van szó, ezt nem tudhatjuk.Elsőként 2003-ban a Makin’ Magic-et, a The Sims utolsó kiegészítőjét adta ki az EA, öt évvel később a Sims 2 lehetővé tette, hogy a játékosok a Sims 2 Nagyvárosi élet kiegészítővel próbálhassák ki a boszorkányságot, és végül a Sims 3 Természetfeletti erőkhöz is elvarázsolt, valamint Sims 3 Store tartalmakként letölthető mágikus tárgyakat kaptunk.

Mint látjuk, hogy első három szériában megtalálható a mágia, és biztos vagyok benne, hogy Sims 4-hez is lassan érkezni fog, lassan… Ezeket a spekulációkat természetesen az EA még nem erősítette meg, de reménykedni szabad. 🙂

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.