Simpercek

Hamarosan érkezik a két új Sims 4 szett

A Sims csapat bejelentette a Moonlight Chic és a Little Campers szettet a Sims 4-hez. Az előbbi CAS, utóbbi pedig építés/vásárlás elemeket tartalmaz. Mindkettő május 26-án jelenik meg minden platformon, beleértve az Origin, Steam és konzol hivatalos platformjait is.

Sims 4 Moonlight Chic szett

Öltözz fel egy emlékezetes éjszakára a Sims 4 Moonlight Chic szett segítségével, amelyet a párizsi alkotó, Paola Locatelli ihletett. Legyél elragadtatva a színektől, a fazontól és a modern stílustól egy olyan kollekcióban, amely segít simednek, hogy jól nézzen ki a randevúkon, és talán összetörjön néhány szívet.

Modern párizsi stílus – Párosítsd a rövidnadrágot tornacipővel a laza szórakozáshoz, vagy dobd fel a megjelenésed egy kis selyemmel vagy csillogással. A mai fiatalos divat a klasszikus stílusokból merít ihletet, hogy valami újat és trendit hozzon létre.

Időtlen romantika – A testhezálló ruha, a lenge ingek és az elegáns zakók olyan alapdarabok, amelyek mindig divatosak. Segíts a simednek megtalálni a romantikus szikrát olyan ruhadarabokkal, amelyek tartósak (még akkor is, ha a romantika nem.)

Sims 4 Little Campers szett

Maradj fent takarodó után is a Sims 4 Little Campers szett hangulatos, kézműves háztáji kempingfelszerelésével! Játssz kint a szabadban egy barkácsolt takaróerőd biztonságában – ebben a gyűjteményben minden megtalálható, ami egy kreatív családi szórakozással teli éjszakához szükséges.

Gyerekeknek – Hagyd, hogy a gyerekek birtokba vegyék a hátsó udvart aranyos bútorokkal, játékos kempingfelszerelésekkel és játékokkal. Szerezz gyermekkori emlékeket a mályvacukor sütésről a jeti plüss barátoddal a milliónyi fényfüzér fényében.

Egy kézműves külső – Ez nem egy kartondoboz – ez egy autó! Vagy egy rakétahajó. Fogadd el a barkács esztétikáját játékokkal, takaróerőddel, sőt még egy ágyneműből és egyéb háztartási cikkekből készült kültéri kivetítővel is.

Easter egg: A kivetítőn lévő srác a Sims 3 Természetfeletti erők kiegészítő előzetes videóban szerepelt, még a vérfarkassá válás előtt. A tűzrakóhely szélén is látható a vérfarkas, amiből az következik, hogy a játékcsomag témája vérfarkas lehet a korábbi kisebb bejelentések mellett.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.