Simpercek

Frissítsd fel a konyhád a Sims 4 Home Chef Hustle cuccokkal

Ha elsőosztályú szakács szeretnél lenni, szükséged van a megfelelő eszközökre és munkaterületre. A Sims 4 Home Chef Hustle cuccokban a játékosok felújíthatják a simjük tökéletes otthoni konyháját, és új, elegáns, az európai konyhatervek által ihletett dizájnra frissíthetik. Használd ki a legjobb belsőépítészeti jártasságaidat egy teljes pult- és szekrénykészlettel, valamint a hozzá illő készülékekkel, a sütőkemence+tűzhely, a hűtőszekrény és a mosogatógép segítségével.

Az amatőr szakácsoktól kezdve, akik a konyhában szeretnének maradandót alkotni, az élelmiszer-vállalkozókig, akik készek arra, hogy pénzt keressék a főzéssel, minden sim kiélheti a főzős álmait.

Készülj fel a cuccokra, amellyel rengeteget kereshetsz a simjeidnek.

Új kisgépek, nagy konyhai frissítés

A kis készülékek nagy eredményeket érhetnek el a konyhában. A vadonatúj konyhai robotgéppel (megjegyzés: a simek ehető süteménytésztát ehetnek egyenesen az előkészített hozzávalókból a keverőtálból), a gofrisütővel és a pultos pizzasütővel a simek meghívhatják a családot és/vagy a barátokat egy háromfogásos, szív alakú gofri villásreggelire, ebédre vagy egy házi készítésű pizzás estére.

Ha már szóba került a pizza, mutasd meg a simjeid elegáns, modern pizzasütőjét a hagyományos olasz ízek által ihletett új receptekkel. A simjeid pizzaprofik lesznek, akik aprítják a feltéteket és feldobálják a tésztát, mielőtt a félkész pizzát a sütőkemencébe tolnák. Nem rajongsz a pizzáért? Nem kell aggódnod! Új focaccia kenyérreceptekkel is kísérletezhetsz.

Az évek során rengeteg receptet adtunk hozzá, és egy kicsit nehezebb megtalálni, amit keresel. Hogy támogassunk téged a simjeid kulináris küldetéseiben, a csomaggal együtt érkező ingyenes alapjáték frissítésben szűrőket adtunk hozzá, hogy az idő töredéke alatt megtaláld a keresett ételt. Nem ez az egyetlen dolog, amit az alapjáték frissítéshez hozzáadtunk… mondta valaki, hogy #szabadítsukkiamuffinokat? Mostantól süthetsz süteményeket a saját sütődben.

Add el a kulináris alkotásaidat a szomszédainak

Vállalkozónak képzeled magad? A simek ételstand tulajdonosokká válhatnak, és különböző telkeken rendezhetik be a boltjukat, kötődve a vásárlókhoz, és megtapasztalva a kulináris alkotásaik eladásának eredményeit. A játékosok még a Bárhol Bármikor Bármilyen ételstand nevét is testreszabhatják, és kiválaszthatják, milyen típusú ételeket szeretnének felszolgálni. Tipp: A gofrisütő és a pultos pizzasütő gyorskaja stílusú receptjei és hordozható funkciói tökéletes társakká teszik őket az ételstandon.

Főzz stílusosan

A főzési kaland egyszerűen nem lenne teljes a megfelelő főzős öltözék nélkül. A konyhakész frizurákkal, a hozzá illő étel témájú kiegészítőkkel és az egész családnak szánt kötényekkel azt tervezzük, hogy a simjeid úgy nézzenek ki, mint a komoly házi szakácsok! Nagyon imádjuk az új konyhai klumpákat! A klumpák!

A Sims 4 Home Chef Hustle cuccok 2023. szeptember 28-án jelenik meg PC-n az EA appon, Macen az Originen keresztül, valamint Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S és Xbox One rendszereken. A Sims 4 hivatalosan is elindult az Epic Games Store-ban, ami egy másik letöltési célpontja ennek a cuccoknak.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments