Simpercek

Frissítőcsomag – Új hajszínek, ízlés és emeletes ágyak továbbfejlesztése

Az eddigi hajszínek mellé most kibővítették a barna, fekete és szőke árnyalatait. A Dream Home Decorator játékcsomag megjelenése előtt hozzáadták az ízlés szekciót a CAS-hez, amely az életcél és jellemvonások alá került. A Dekoráció ízlés nem szerepel az alapjátékban, mivel az június 1-jén megjelenő játékcsomaggal együtt érkezik. Pár hete megjelentek az emeletes ágyak, de eddig nem volt lehetőség alá pakolni bármilyen cuccokat, mostanra azonban már szabad a pálya. Ezen kívül pár hibát javítottak ki.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után.
Verzió: PC: 1.75.125.1030 / Mac: 1.75.125.1230
Konzol verzió: 1.42

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.