Simpercek

Frissítőcsomag – Megérkezik a Sims Session fesztivál

Nemrég beszámoltunk a Sims Sessions fesztiválról, amelyet mostantól a simjeid átélhetnek. A frissítéssel beköszönt a zenei fesztivált, ahol kedvenc előadóid összegyűlnek, hogy szórakoztassanak és megörvendeztessenek minket néhány legikonikusabb dalukkal.

Az esemény fő fellépője a díjnyertes és kritikusok által elismert, kétszeres Grammy jelölt Bebe Rexha! Sabotage című dalának varázslatos, akusztikus előadását adja elő.

Szintén fellép a Glass Animals, akik alternatív, kísérleti hangzásvilágukkal világszerte elvarázsolták a közönséget. A Heat Waves című, a slágerlisták élén álló kislemezüket adják elő.

Végül, de semmiképpen sem utolsósorban Joy Oladokun soulos hangját ne hagyjátok ki! Az Amazon Music és az NPR által 2021 felfedezettjének (Artist to watch) minősített Joy Oladokun szavai minden érzelmet felkavarnak és a „breathe again” című dallal zenei utazásra visznek minket a simjeinkkel.

A Sims Sessions a Willow Creekben található Magnolia Blossom parkban kerül megrendezésre minden vasárnap (azaz Simsben lévő vasárnap), június 29. este 19 órától egészen július 7. reggel 7 óráig. Amint a simmerek betöltik a játékukat (természetesen a játék frissítése után), a simek kapnak egy üzenetet, amiben a Sims Sessionről tájékoztatják őket (a játékban lévő vasárnap fog történni egy új mentésben, de ha nem új mentésben vagy, akkor meg kell várnod, hogy a játékfrissítés után vasárnap legyen a játékban), kapnak egy jegyet is az eszköztárukba, amit megnézhetnek további információkért és el tudnak utazni a fesztivál helyszínére.

Ha a simjeid kíváncsiak és semmiképpen sem tudnak várni az üzenetre, akkor láthatják a játékban felbukkanó Sims Sessionst Willow Creek térképnézetében. A fesztivál helyszínén lesznek árusok, akiktől a simjeid bevásárolhatnak a kedvenc előadóikkal ellátott termékekből, és olyan területeket is találnak itt, ahol pihenhetnek és kikapcsolódhatnak, miközben a csodálatos zenéket hallgatják.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után.

Verzió: PC: 1.76.81.1020 / Mac: 1.76.81.1220

Konzol verzió: 1.43

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.