Simpercek

Feltárul a Mágia Birodalmába vezető titkos portál

Korábban elhangzott már az EA Play élő közvetítésben, hogy szeptember környékén érkezik egy boszorkányos játékcsomag. Most hivatalosan is bejelentették, hogy a Realm of Magic (magyarul: A mágia birodalma) nevet fogja viselni a szeptember 10-én érkező új játékelem. A konzolosok október 15-től örülhetnek neki.

SimGuruRomeo hivatalosan is megerősítette, hogy két új világ kerül a játékba. Glimmerbrook egy lakható szomszédság, azt a területet pedig, ahová a Goethius Salmanderre hasonlító sim átlép a titkos portálon keresztül, Magic Realmnek hívják. Lélegzetelállító volt látni a lebegő világot. Megerősítették azt is, hogy Glimmerbrook – Forgotten Hollow-hoz hasonlóan – öt telket foglal magába. A varázsbirodalom egyetlen nagy telekből áll, ami a bb.enablefreebuild csaláskóddal építhető.

Néhány simguru megváltoztatta a profilképét Twitteren, hogy megmutassák a játékban szereplő familiárisokat. Ezeket bizony korábban is láttuk már, hiszen a Kids Room cuccokkal érkezett az a harci játék, ami segítségével a gyerekek misztikus lényeket ábrázoló kártyákkal csatázhatnak.

Természetesen új családok is a játékba kerülnek, és a simek mostantól rendelkezhetnek familiárisokkal is, mint például bagollyal, varjúval vagy akár tündérrel. Ha már van kutyád vagy macskád, ők is kinevezhetők familiárisnak. Egy sim annyi védelmezővel rendelkezhet, amennyivel csak szeretnénk, de egyszerre csak egyet lehet megidézni. A fejlesztők igyekeztek kihasználni a varázslókban rejlő lehetőségeket, hasonlóan a korábbi vámpíros kiegészítőhöz.

Fedezd fel a természetfeletti birodalmát, és válj a varázslás mesterévé a Sims 4 Realm of Magic játékcsomaggal! Ez a vidéki kisváros olyannak tűnhet, mint bármely másik szomszédság, de ha egyszer a titkos portál feltárul, kezdődhet a varázslat! Bájitalok, pálcák és egy lebegő világ bájolja majd el simedet, de vigyázz, a varázslatok rosszul is elsülhetnek! Sajátítsd el a varázslás mesterségét, idézz segítőt, hogy megvédjen, és merülj el ebben a megbabonázó világban!

Fedezd fel a szomszédságot – Egy hihetetlen világ vár simedre, és amikor rábukkansz a titkos portálra, misztikus felfedezések várnak rád minden utadon. Lépj kapcsolatba familiárisokkal, vess varázslatokat más simekre, és készíts bájitalokat barátaid és ellenségeid számára.

Tanuld ki a szakmát – Sajátítsd el a hagyományos tanokat, lesd el a varázslómesterek fortélyait, és válj varázshasználóvá egy küldetés teljesítésével. Gyűjts és gyakorolj igéket, hogy harcra bírj más simeket, ételt varázsolj, vagy akár tárggyá változtasd társaidat. Keverj főzeteket, amelyek hatására mások szerelembe esnek, megszabadulnak egy átoktól, vagy akár örökké élhetnek!

Tegyél szert igazi familiárisra – Egy éteri familiáris – vagy védelmező – segíti majd simed, hogy azzá a varázslóvá váljon, amellyé rendeltetett. Idézd meg a személyiségéhez leginkább illő sárkányt, tündért, vagy a familiárist személyes testőrként, és adj neki kreatív nevet.

Öltözz a természetfelettihez – Ragadd meg a varázslás szellemét olyan öltözékekkel, amelyek simedhez illenek. Az extravagáns szerelések üstre készek, a visszafogott együttesek pedig tökéletesek új igék elsajátításához. Gyűjts pálcákat és seprűket kiegészítőként, és dekoráld a szobákat mágikus tárgyakkal.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.