Simpercek

Érkeznek a szabadúszó karrierek!

A legutóbbi Maxis Monthly során a Guruk bejelentették, hogy április 16-án, kedden érkezik az új patch, amelyben számos fontos hibajavítás mellett kapunk egy új polcot, egy új karriert, és a Sims 4 kezdőképernyőjén is görgethetővé válik a megjelenő kép.

„Már az alapjáték előtti időszakban is részt vettem a Sims 4 tesztelésében és bemutatásában, és őszintén kijelenthetem, hogy a közelgő patch az eddigi legnagyobb hibajavító csomagunk. Nagyon sok fontos problémát sikerült kiküszöbölnünk. @SimGuruMrE és a csapata olyan sok dolgot megjavított, hogy az hihetetlen.” – SimGuruNick

Újdonságként a kezdőképernyőn megjelenő képek és animációk között ezentúl a két oldalon megjelenő kis nyilak segítségével válthatunk.

A szabadúszó karrier egy teljesen új típusú karrier, amit SimGuruGraham az eddigi munkák keverékeként jellemez. Az aktív, nyúljárat nélküli munkák elemeit ötvözi, de mégsem teljesen olyan, hiszen a simek nem kell, hogy egy adott helyen legyenek, hogy végezhessék a munkájukat. Egyúttal hajaz a Get Famousből már ismert színészi karrierre is, amiben a simek választhatják ki, milyen munkákat vállalnak el a lehetőségek közül.

Az új karriernek három ágazata van: Szabadúszó Programozó, Szabadúszó Művész és Szabadúszó Író. A programozók és írók a számítógép segítségével tudják majd teljesíteni feladataikat, míg a művészek a számítógépet, vagy a digitális rajztáblát használhatják erre a célra.

A simek a karrier panelen keresztül tudnak új megbízások után nézni, és az éppen elérhető opciók közül elvállalni egyet. A Guruk elmondása szerint a megbízások listája naponta frissülni fog. Az elvállalható munkák függnek a simek jártassági szintjétől, így fejleszteniük kell író, programozó és festés jártasságukat, hogy minden lehetséges megbízást feloldhassanak.

Minden egyes munkának számos kifejlete lehet az alapján, hogy simed milyen alapossággal végzi el a feladatát. A megbízások egyedi történettel és végkifejleti lehetőségekkel rendelkeznek, az elvégzett munka minőségét, és annak ellenértékét pedig a simek jártassági szintje fogja meghatározni. Amint elkészültek, a simek elküldik az eredményt a megbízónak, aki néha visszaadhatja korrekcióra azt.

Ha az elkészült produktumot az ügyfél elfogadja, szép kis összeg ütheti simed markát, illetve különféle jutalmakat is kaphat, mint például egy új laptopot. Minél szorgosabban dolgozik simed a teljesítménye növelésén, annál több jutalmat és pénzt zsebelhet be. SimGuruGraham azt is elárulta, hogy a Szabadúszó Programozó karrierjutalma például nem egy tárgy, hanem egy új interakció. Ennek segítségével a simek képesek lesznek felturbózni számítógépüket, hogy gyorsabban készülhessenek el minden programozói munkával.

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Lee
Lee
5 évvel ezelőtt

Ó, de örülök ennek a frissítésnek is! Bár én mindegyiknek örülök, legalább mintha egy új kiegészítőt kapnánk..:)

Thea
Admin
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Lee

Igen, ilyen meglepik bármikor jöhetnek! Azért tök jó, hogy a Sims csapat igyekszik kicsit a játékosok kedvében járni.:) A tipegőknél például indokolt volt, miért ingyenes frissítésben kaptuk meg őket az alapjátékhoz, de szerintem ha külön expansionként kiadják, akkor is megvették volna a játékosok, még ha háborognak is miatta. De az ilyen új karrierek már tényleg extrák, szóval én is örülök.:)