Simpercek

Érkezik a My First Pet (Első háziállatom) cucc csomag!

Simünk otthonába hamarosan újabb zajos kis vendégek költözhetnek, ugyanis az EA ma bejelentette a következő cucc csomag, a The Sims 4 My First Pet (Első háziállatom) érkezését. Ha már rendelkezel a Cats & Dogs kiegészítővel, cicáid és kutyáid ruhatára is divatos darabokkal gazdagodhat, a csomag többi tartalma azonban természetesen csak az alapjátékkal is elérhető. Az állatos berendezési tárgyak mellett a kiegészítő sztárjai minden bizonnyal az új terráriumi kisállatok lesznek, akik közül eddig hörcsögöt, patkányt, sünit és miniatűr bubalút láthattunk – ez utóbbiról ugyan sokan azt sem tudjuk létezik(-e?), de az biztos, hogy simjeink nagy szeretettel fogják gondozni! Minden állatka saját, vicces viselkedéssel fog rendelkezni, gazdája pedig kapcsolatba léphet vele, gondozhatja, játszhat vele, és biztosíthatja számára a boldog és egészséges életet. Az apró lakók érkezésére csak március 13-ig kell várnunk!

A mai nap azonban az Android vagy iOS platformon játszók számára is különleges, hiszen 10 hónap tesztelés után végre világszerte elérhetővé vált a Sims Mobile játék, természetesen ingyenes letöltési lehetőséggel!

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.