Simpercek

Érkezik a The Sims 3 64 bites változata a Mac felhasználóknak

Korábban hírt adtunk arról, hogy az Apple fokozatosan megszünteti a 32 bites alkalmazások támogatását a macOS 10.14 Mojave vagy annál frissebb operációs rendszerre, és ez sajnos érinti a Sims első három szériáját, illetve a SimCity összes változatát is.

Most jöjjön a remek hír: Az Answer HQ egyik fórumán keresztül EA_David közzétett egy bejegyzést a 2020-as évek terveinek egyikéről, miszerint a Mac felhasználók megkapják a The Sims 3 64 bites változatát (Metal). A The Sims 3 (64 bit & Metal) az Origin segítségével lesz letölthető. Egyelőre pontos kiadási dátumot nem tettek közzé, de 2020 elején várható, és a macOS 10.15 Catalina verzióhoz lesz igazítva.

The Sims 3 (64 bit & Metal) kérdések és válaszok

Hol szerezhetem be a The Sims 3 (64 bit & Metal) legújabb kiadását?
Ha rendelkezel The Sims 3 játékcsomaggal és a legújabb operációs rendszerrel, ezen az oldalon olvashatod majd az utasításokat a The Sims 3 (64 bit & Metal) új változatának beszerzéséhez.

Mikor lesz elérhető a 64 bit & Metal kiadás?
Ezt a változást 2020 elejére tervezik. Ha megkapjuk a megerősített kiadási dátumot, természetesen közzé fogjuk tenni a hírt.

Be tudom szerezni a 64 bit & Metal kiadást úgy, hogy frissítem a jelenlegi játékomat?
Nem, a legújabb változatnak különálló verziója lesz, és a jelenleg elérhető verzióhoz képest jelentős változtatásokat fognak végrehajtani benne. Ez azt jelenti, hogy nem frissítőcsomag formában érkezik a játékhoz, hanem lesz egy külön The Sims 3 (64 bit & Metal) kiadás és a hozzátartozó kiegészítők, illetve cuccok telepítéséhez is lesz egy új változat az Originen belül.

Változatlanok a The Sims 3 (64 bit & Metal) minimális rendszerkövetelményei?
Nem, a The Sims 3 (64 bit & Metal) kiadáshoz szükség lesz az Origin legújabb verziójára, amelyhez szükséges az OSX 10.9 vagy annál legújabb verzió. Ezenkívül, mivel a The Sims 3 (64 bit & Metal) kiadásnak más gépigénye van, mint a 32 bites változatnak, ennél magasabb rendszerkövetelményekre lehet szükség.

Mi van akkor, ha nem tudom frissíteni a Macemet?
A The Sims 3 és az összes játékcsomagja jelenlegi formájában elérhető marad azoknak a játékosoknak, akik úgy döntenek, hogy nem tudják vagy nem akarják frissíteni a Macjüket Catalina verzióra.

Újra meg kell vásárolnom a The Sims 3-at vagy a játékcsomagokat?
Nem, az összes Sims 3 játékos, aki vásárolt alapjátékot, illetve játékcsomagokat vagy ezek kódját feltöltötte az Originbe, az hozzáférhet majd a The Sims 3 (64 bit & Metal) kiadáshoz a megjelenés napjától kezdve.

Windows PC-re is készítenek The Sims 3 64 bites változatot?
Egyelőre nem tervezik frissíteni a The Sims 3-at.

Mit kell tennem ahhoz, hogy megtartsam a játékmentéseket, mielőtt frissítem a macOS Catalina verziót?
Mielőtt frissítenél a macOS Catalina verzióra, készíts egy biztonsági másolatot a mentésállásokról, amiket a Dokumentumok / Electronic Arts / The Sims 3 mappában találsz. Egyszerűen másold ki a teljes The Sims 3 mappát egy biztosabb helyre, pl. külső merevlemezre, pendrive-ra, vagy akár felhő alapú tárolóba (ICloud, Google Drive, OneDrive, Dropbox, stb). A The Sims 3 (64 bit & Metal) kiadás feltelepítése után visszahelyezheted oda, ahonnan kimásoltad.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.