Simpercek

Érkezik a Sims 5 PS5 konzolra is

Nem is olyan régen mutatták be a következő generációs konzolt, a PlayStation 5-öt (illetve az Xbox Series X-t is), és a rajongók kíváncsian várják, hogy milyen játékok jelennek meg hozzá.

Az Official PlayStation Magazine nevű újság néhány nappal ezelőtt hivatalosan kiadott egy új hírt, amelyben felsorolja az összes várható játékot a PS5 konzolhoz. Több megerősített videójáték címe között a The Sims 5-öt is megemlítették. A leírása szerint:

A nemzedékeken átívelő folytatás online szolgáltatásokat tartalmaz, mivel az EA megemlítette a „társas interakciókat és a tapasztalatokat”.

A listát egy piros körrel jelölték, ami azt jelenti, hogy a várható megjelenési dátuma legalább 12 hónappal későbbi, és ennél is sokkal tovább tarthat. Úgy tűnik, hogy ez a felsorolás erősen támaszkodik azokra az információkra, amelyeket néhány hónappal ezelőtt tettünk közzé, amikor az EA vezérigazgatója megerősítette, hogy a következő generációs játék készül.

Ez nem jelenti azt, hogy a következő generációs Sims játék kizárólag PlayStation 5-re érkezik, mivel a PC és Mac platformra szánt játékcsomagok a legnépszerűbbek.

Izgatottan várjuk a Sims 5-öt és azt, hogy mit tudnak kihozni belőle. Addig is a fejlesztők még mindig azt mondják, hogy az elkövetkező években rendszeresen új tartalmakat fog kapni a Sims 4.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.