Simpercek

Érkezik a Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack!

Az augusztus elején kiszivárgott kép alapján sejthettük, hogy valami készül a Sims műhelyében, de ezidáig várnunk kellett, hogy a következő game pack témájáról fellebbenjen a fátyol. Azok tippetek jól, akik űrbéli kalandozásra fogadtak, ugyanis szeptember 8-tól simjeink először vegyülhetnek el a Star Wars univerzum nem evilági szerzetei között.

A Star Wars: Journey to Batuu világa a külső peremvidék egy távoli planétáján fekszik, ahol három nap ragyog az égen, és amelyet a Disneylandben található Galaxy’s Edge Star Wars tematikus park insiprált. Az ide tévedők elmerülhetnek a klasszikus Star Wars univerzumban, láthatják az Ezeréves Sólymot, TIE vagy T-70 X-szárnyú vadászgépeket, őrködő rohamosztagosokba futhatnak az utcán, vagy belehallgathatnak a DJ R-3X csillagközi slágereibe Oga kantinjában. A kalandorok olyan ikonikus karakterekhez csatlakozhatnak útjuk során, mint Rey vagy Kylo Ren, és akár rátehetik mancsukat egy saját fénykardra vagy droidra is. (R- és BB-szériás droidok is elérhetők!)

Az új bolygóra lépve a játékosnak választania kell, melyik frakcióval szeretne együttműködni; támogatja Reyt és Vi Moradit, mint az Ellenállás tagja, hűséget fogad az Első Rendnek Kylo Ren alatt, vagy felhízlalja erszényét Hondo Ohnaka martalócai között. A főbb küldetések mellett a helybéliek is kisebb megbízásokkal szolgálhatnak, hogy még mélyebben elmerülhessünk Batuu különleges világában.

A játékos döntései hatással lesznek Black Spire Outpost irányítására, és ezzel új, a Star Wars univerzumban sosem létezett történetszálak válnak végigjátszhatóvá. A küldetések – azon kívül, hogy növelik a sim hírnevét – új műtárgyakat és ruházatokat oldanak fel, lehetővé teszik a droidok testreszabását, valamint az áhított fénykard elkészítését is. Miután az utazó hazatér Batuuról, magával viheti egyes tárgyait, mint pl. a fénykardját vagy droidját, valamint otthonát is Star Wars stílusúvá szabhatja a vásárlás módban elérhető új építészeti elemekkel.

Utazz a galaxis peremére – Simed határozottan maga mögött hagyta otthonát. Az Ezeréves Sólyomtól és Batuu nyüzsgő kantinjától kezdve a tarkabarka öltözékeken át a simet körülöleli a Star Wars ikonikus világa. Csevegj el a helybéli lényekkel, hogy igazán megértsd, miért egyedülálló Batuu a planéták között. Utadról hazatérve vigyél emlékbe pár dekorációt és receptet, játssz egy parti szabakkot, és tarts játékos fénykard edzést társaidnak!

Hozd létre a saját Star Wars sztoridat – Az Ellenállás, Első Rend és martalócok harcolnak Batuu irányításáért, de simed tettei határozzák meg, ki arat végül diadalt. Ahogy a kihívások és különleges küldetések részesévé válik, kibillenti a hatalom egyensúlyát. Tettei nem csupán a világot változtatják meg, hanem olyan jutalmakat oldanak fel, mint a csillagvadász hozzáférés, új ruházatok vagy Batuu kritikus küldetései. És ki tudja? Talán még a szerelem is rátalál a távoli planétán!

Fogj össze ikonikus karakterekkel – A küldetések teljesítésével simed hírnevet szerez, így közelebb és közelebb kerülve Batuu fő vezetőihez. Ennek valószínűsége a tetteitől függ – Kylo Rent támogatod az Ellenállás bázisának leleplezésében, vagy Reyhez és Vi Moradihoz társulsz az Első Rend elleni harcban? Bárhogy is dönts, Hondo Ohnaka és martalócai mindig kéznél lesznek, ha néhány extra galaktikus kreditre lenne szükséged.

Szerezd meg saját fénykardod és droidod – Fedezd fel Batuut, és keress kyber kristályokat és markolatokat a legvágyottabb Star Wars műkincs, a fénykard elkészítéséhez. Gyűjts össze minden darabkát, hogy megalkosd saját kardodat, és hívd ki társaidat párbajra! Vagy látogasd meg a Droid Depót, és vásárold meg saját droidod, hogy hűségesen kísérjen kalandjaid során… vagy itt-ott megtámadjon pár simet, és összezavarja őket. Droid barátod otthonodba is veled tarthat, szóval számolj a partikon plusz egy fővel!

A játékcsomag az Electronic Arts, Maxis és Lucasfilm gondozásában jelenik meg szeptember 8-án Originen és Steamen, PC, Xbox One és PS4 plaformokon.

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.