Simpercek

Első pillantás a Sims 4 My Wedding Stories játékcsomagra

Nemrég beszámoltunk az új játékcsomag kiszivárgott nevéről, és a megjelenési dátumáról is. Ma pedig a Twitteren felbukkant a játékcsomag hivatalos borítója, amelyen eddig soha nem látott elemek, környezet és ruhák láthatók.

Ahogy a borítón is látható, hogy két sim sétál az oltárhoz, a háttérben pedig a simek gratulálnak, és ami a legfontosabb, hogy egy új tengerparti világgal érkezhet a játékcsomag.

Nem sokkal később érkeztek a képek, valamint a leírás is.

Utazz el az oltárhoz a Sims 4 My Wedding Stories játékcsomagban! Tedd különlegessé simjeid útját a nagy napjukig, majd tervezd meg a tökéletes szertartást! Az eljegyzéstől a fogadásig minden egyes szempontot testre szabhatunk, hogy minden sim szerelmi történetét úgy ünnepelhessük meg, hogy az valóban egyedi legyen számukra. Tartosa világban (szinte) minden romantikussá válik.

Főbb jellemzők

Készülj fel a partira – A kérdés felvetése csak a kezdete a simjeid esküvői élményének. Az “igen” kimondása után az izgalom és a szorongás veszi át az uralmat. Annyi mindent kell megtervezni! Válaszd ki a tiszteletbeli simet, hogy az oltárhoz vezető út a lehető legszórakoztatóbb legyen. Aztán jöhet az eljegyzési vacsora, a próba, és az utolsó emlékezetes, egyedülálló éjszaka.

Keltsd életre a terveid – Ismerkedj meg a közelgő esküvő részleteivel, miközben a simek kiválasztják az esküvői öltözéküket és minden mást, amire szükségük lesz a nagy pillanathoz: menü, dekoráció, időbeosztás… minden! Járd be a közösségi alkotók által tervezett helyszíneket, miközben a simjeid tortát kóstolnak, fontolóra veszik a virágokat, és kiválasztják azokat a hagyományokat, amelyek legtartalmasabbá teszik a napjukat.

Kösd össze a pár kezét – A nagy esemény előtt ünnepelj a családdal egy próbavacsorán. Amikor végre eljön az idő, érezd a szeretetet, és éld ki minden fantáziádat. Cseréljenek fogadalmat, fogadjatok szövetséget és váltsatok csókot az oltárnál, mielőtt az igazi ünneplés elkezdődik. Kezdd a szertartást a tea felszolgálásával a családnak vagy menj egyenesen a fogadásig. Az ifjú házasok és a vendégek egyaránt táncolhatnak szeretteikkel, miközben az új házastársak felvágják a tortát, köszöntőt mondanak és fogadják a jókívánságokat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.