Első képek az új kiegészítőről

Figyelem, simmerek! Új játékcsomag a láthatáron! A Sims 4 következő negyedévre szóló betekintő vidójában a Laundry stuff csomagon kívül egy új kiegészítőre is vethetünk pár pillantást, hogy aztán legyen miért rágnunk a körmünket tavaszig. Szerintetek mi lesz az új game pack témája? Vajon hasonlít majd a Sims 2 Jó utat! vagy Sims 3 Világ körül csomagra?

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal!

Ezeket olvastad már?

Hozzászólás Facebook azonosítóval - Az üzenőfalon nem jelenik meg

Hozzászólás bejelentkezve vagy vendégként

4 Hozzászólás : "Első képek az új kiegészítőről"

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés
LightAqua
Tag

Máris tetszik az új! Már nagyon várom, izgalmasnak ígérkezik. Csak annak még a nevét sem tudjuk. A másik annyira nem izgat, de nem lesz rossz.

Thea
Admin

Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz benne.:) A mosodás csomag engem sem mozgat meg, inkább idegesített a szennyes a Sims 3-ban is, nem is értem, hogyhogy épp ebből lesz önálló cuccos csomag, de egy utazgatós vagy felfedezős game packre nagy szükség volt már! Az előző szériákban is nagyon jól sikerültek.:)

LightAqua
Tag

Közönségszavazásos volt, nem maguktól találták ki a mosodásat. Tudtommal.

trackback

[…] hiszen így kezd bemerészkedni egy újabb természetfeletti lény. Van egy sanda gyanúm, hogy a nemrég bejelentett kaland témájú game pack valójában nem kalandról fog szólni, hanem inkább varázslásról, vagy esetleg rituálékról. […]