Simpercek

Első képek az új kiegészítőről

Figyelem, simmerek! Új játékcsomag a láthatáron! A Sims 4 következő negyedévre szóló betekintő vidójában a Laundry stuff csomagon kívül egy új kiegészítőre is vethetünk pár pillantást, hogy aztán legyen miért rágnunk a körmünket tavaszig. Szerintetek mi lesz az új game pack témája? Vajon hasonlít majd a Sims 2 Jó utat! vagy Sims 3 Világ körül csomagra?

Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

4
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Hozzászólás
2 Válasz
2 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
2 Hozzászólók
Spekuláció: Hamarosan megérkezhetnek a boszorkányok a Sims 4-be? - Sims AddictsLightAquaThea Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
LightAqua
Tag

Máris tetszik az új! Már nagyon várom, izgalmasnak ígérkezik. Csak annak még a nevét sem tudjuk. A másik annyira nem izgat, de nem lesz rossz.

Thea
Admin

Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz benne.:) A mosodás csomag engem sem mozgat meg, inkább idegesített a szennyes a Sims 3-ban is, nem is értem, hogyhogy épp ebből lesz önálló cuccos csomag, de egy utazgatós vagy felfedezős game packre nagy szükség volt már! Az előző szériákban is nagyon jól sikerültek.:)

LightAqua
Tag

Közönségszavazásos volt, nem maguktól találták ki a mosodásat. Tudtommal.

trackback

[…] hiszen így kezd bemerészkedni egy újabb természetfeletti lény. Van egy sanda gyanúm, hogy a nemrég bejelentett kaland témájú game pack valójában nem kalandról fog szólni, hanem inkább varázslásról, vagy esetleg rituálékról. […]