Simpercek

Első infók a Sims 4 Crystal Creations cuccokról

Nem tudunk betelni a kristályokkal. A Sims 4 Crystal Creations (Kristályalkotások) cuccok segítségével a játékosok feloldhatnak egy új gemmológia jártasságot, amivel a simed színes kristályok és fémek széles választékát gyűjtheti össze, hogy testre szabhass csillagszerű kreációkat, amelyek hatással lehetnek simjeid hangulatára, kapcsolataira, karrierjére és életére. Állítsd ki az új, gyönyörűen csiszolt kristályokat a ház körül, használd őket lenyűgöző ékszerek készítéséhez, és töltsd fel kristályaidat a holdfényben, hogy új, egyedi tulajdonságokat fedezz fel!

Az olyan szeretett kincsek tervezésétől kezdve, mint a kézzel készített eljegyzési gyűrűk vagy egyedi ékszerek, egészen a simoleonokért eladható egyedi gyűjtemények készítéséig, minden sim kialakíthatja saját stílusát, amelyre minden szem szegeződik.

Készülj fel álmaid ékszerének elkészítésére ezzel a cuccokkal, amely biztosan segít elérni minden kézműves célodat.

Gyűjtés és kézművesség

Semmi sem különlegesebb, mint a kézzel, szeretettel készített darabok. A Crystal Creations cuccok segítségével egy sim több mint 1000 különböző kombinációt készíthet a drágaköves tárgyakból, és választhat divatirányzatot, szerelmi vallomást vagy csillogó ajándékot egy barátnak.

A káprázatos tárgyak elkészítéséhez a simek fejleszthetik a gemmológia jártasságot. Ezt a fényes, új jártasságot gyakorlat útján tanulhatod meg, miközben a simed az új gemmológiai munkaasztalnál kézműveskedik. Készíts ékszereket és csiszolj drágaköveket lenyűgöző, új mintákban. Ahogy a simed jártassága fejlődik, úgy javul az alkotásainak minősége is. A gemmológiai munkaasztalnál a simek drágaköveket csiszolhatnak, és lenyűgöző mintákat készíthetnek az általuk gyűjtött kristályokból, és eljegyzési gyűrűket és más ékszereket, köztük különféle gyűrűket, karkötőket, nyakláncokat és fülbevalókat formálhatnak belőlük.

A kedvenc kristályfajta kiválasztásától kezdve a kristályhoz legjobban illő fémek, például ezüst, arany vagy rózsaarany kiválasztásáig a simed mesterkészítőnek fogja érezni magát, amint színes ékszerei körülveszik. A Sims 4 világaiban található 22 fém bármelyikét használhatod, beleértve a baconitet, a halálfémet (death metal) és romantiumot is. Küldj üzenetet a szerelemről vagy barátságról a drágakő tökéletes formájának kiválasztásával, válassz 10 különböző csiszolat közül: szív, plumbob vagy gnóm.

A gemmológia jártasság növelhető, ha egy sim elolvassa a gemmológia jártasságkönyvet, és ha egy sim folytatja a kristályalkotások készítését a gemmológiai munkaasztalnál. A sim eladhatja, összegyűjtheti és elajándékozhatja a kézműves alkotásokat más simeknek.

Kapcsolat a kristályenergiával

Hát nem imádod a holdfényt? Mi nagyon is szeretjük! Örömmel osztjuk meg, hogy a Crystal Creations cuccok az alapjátékkal érkezett holdciklust használja. Ez azt jelenti, hogy a Crystal Creations cuccokban a simek a számítógépükön kereshetnek kristályokat, vagy leszedhetik őket egy kristályfáról, és amint a kristályt drágakőre csiszolták, az ékszereket és drágaköveket a hatást meghatározó kristállyal lehet feltölteni.

A tárgyakat a kristály töltőrácsra kell helyezni. Miután feltöltődtek, a simek viselhetik vagy kiállíthatják a darabjaikat, és megtapasztalhatják a kristály hatásait, amelyek pozitív vagy negatív hatással vannak a kapcsolatokra, az érzelmekre és a játékbeli fejlődésre. A kristálytól függően a töltés hatása idővel csökkenhet, és a simjeidnek újra kell tölteniük, hogy újra érezzék a teljes hatást.

A három új kristály, a borostyánkő, a jáde és a holdkő bevezetésével jelenleg összesen 27 kristály van az összes csomagban, amelyeket a simek fedezhetnek fel. A simek bárhol találhatnak kristályokat. A közönséges, rendkívüli és ritka kristályokat bármely világ vagy telek ásatási helyein és szikláin megtalálhatod, míg a rendkívüli kristályokat a számítógépen vagy a gemmológiai munkaasztalnál is megvásárolhatod, a ritka kristályokat pedig csak különböző világokban találhatod meg, vagy egy kristályfán termesztheted.

A kristályok különböző fajtáit megtalálhatod a Sims 4 világaiban, többek között:

 • Sims 4 alapjáték kristályai:
  • Közönséges: smaragd (Emerald), citrin (Citrine), kvarc (Quartz), alabástrom (Alabaster), rózsakvarc (Rose Quartz), őszibarack kvarc (Peach Quartz), rubin (Ruby), narancssárga topáz (Orange Topaz), zafír (Sapphire), türkiz (Turquoise)
  • Rendkívüli: szimanit (Simanite), shinolit (Shinolite), ametiszt (Amethyst), hematit (Hematite), gyémánt (Diamond), tűzopál (Fire Opal)
  • Ritka: Jonquilyst, plumbit (Plumbite), esőborz (Rainborz), Jet
 • Sims 4 Get to Work kiegészítő:
  • Közönséges: nitelit (Nitelite), krandesztin (Crandestine)
 • Sims 4 Jungle Adventure játékcsomag:
  • Rendkívüli: amazonit (Amazonite)
  • Ritka: alexandrit (Alexandrite)
 • Sims 4 Crystal Creations cuccok:
  • Közönséges: jáde (Jade)
  • Rendkívüli: holdkő (Moonstone)
  • Ritka: borostyánkő (Amber)

Sötét és álmodozó

A kristálykaland nem teljes a megfelelő csipetnyi rejtély és intrika nélkül. Ha eljött az ideje, hogy összegyűjtsd a színes kristályokat, bújj színes kristálypapucsokba, ékköves bőrcsizmákba és kézműves ruhákba, köztük gombos mellényekbe és ingekbe, valamint virágos, puffos ujjú felsőkbe. Ha még több csillogást szeretnél hozzáadni, nézd meg az új frizurákat vadító fémkarikákkal vagy pompás ékköves tűkkel.

A kristályok és ékszerek csiszolásával, gyűjtésével, készítésével és eladásával töltött hosszú nap után pihenj egy puha, bársonyos kanapékkal felszerelt, hangulatos, szerény lakhelyen, bámulj a kristályokkal kirakott tükrökbe, és tölts sok csillagfényes éjszakát a gemmológiai munkaasztalodnál, ahol megtanulhatod a szakma fortélyait.

A Sims 4 Arethabee simmerrel együttműködve egy álomszép ékszerkészletet készített, amely elérhető a Simszerkesztőben, és egy nyakláncot, egy gyűrűt és fülbevalókat tartalmaz. A mintái kifinomultak és igényesek, és tökéletes kiegészítői ennek a csillogó csomagnak. Imádunk együttműködni alkotó közösségünkkel, és alig várjuk, hogy lássuk, mit készítesz ezekkel a káprázatos, új mintákkal.

A Sims 4 Crystal Creations cuccokról többet megtudhatsz a Játékmenet fejlesztői végigjátszás során, magyar idő szerint 2024. február 28-án, szerdán este 20 órakor a The Sims hivatalos Twitch és YouTube csatornáin.

A Sims 4 Crystal Creations cuccok 2024. február 29-én jelenik meg PC-n az EA appon keresztül, Macen az Originon keresztül, valamint Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S és Xbox One rendszereken. A Sims 4 hivatalosan is elindult az Epic Games Store-ban, ami egy másik letöltési helye ennek a cuccoknak.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments