Simpercek

Első infók a Sims 4 Castle Estate és Goth Galore szettekről

Több mint fél éve megszavaztuk két Sims 4 szett témáját, és a Sims csapat örömmel szeretné megosztani velünk, hogy eljött az idő, hogy a simjeink magukhoz ölelhessék a múltat, és megragadhassák a belső zordságukat a Sims 4 Castle Estate és Goth Galore szett segítségével. Mindkét szett január 18-án jelenik meg minden platformon.

Sims 4 Castle Estate szett

Nemrég kiszivárgott az építéssel kapcsolatos szett az EA appon, mielőtt gyorsan eltüntették. Ezzel a szettel tovább fokozhatod a királyi simek élményét.

A Sims 4 Castle Estate szett segítségével a simed a legfenségesebb kastélyt hozhatod létre. A gótikus boltívek, a kapurostély, a nagy bejárati ajtók, az egymásra rakható díszes ablakok és a nagy lépcsők lehetővé teszik, hogy a simed belevesse magát a múltba, és átölelje az évszázadokkal ezelőtti középkori építészetet.

Összesen huszonöt építészeti elemet tartalmaz a Sims 4 Castle Estate szett.

Sims 4 Goth Galore szett

A másik megszavazott szett pedig Goth Galore címet viseli. Sötét, gót divat költözik a simjeid ruhatárába. A szett bőrruhákkal, hangulatos sminkkel és elegáns divattal érkezik, amely minden gót sim igényét kielégíti.

Dobd fel a mindennapi gót ruhákat platform cipőkkel, övekkel, csatokkal és szíjakkal díszített elegáns sziluettekkel, amelyek tökéletesek a legborúsabb napokra és minden olyan alkalomra, amikor a simed ki akar tűnni a tömegből.

Összesen huszonnégy simszerkesztői elem vár a leendő gót simekre.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments