Simpercek

Első hivatalos infók a Sims 4 Party Essentials és Urban Homage szettről

A tegnapelőtti szivárgás után az EA hivatalosan is bejelentette a következő Sims 4 szetteket: Party Essentials és Urban Homage. Ezek a szettek április 18-án jelennek meg, és pár nappal korábban már egy kis betekintést is nyerhetünk az új csomagok tartalmába.

A buli még csak most kezdődik! Lépj a színpadra a legdivatosabb ruhákban, és teremtsd meg a színpadot a felejthetetlen ünnepségekhez ebben a szezonban a Sims 4-ben.

A Sims 4 Urban Homage és Party Essentials szettel a játékosok a simmer és a játéktartalmak készítője, Ebonix kedvenc városa – London – által inspirált divatba öltöztethetik a simjeiket, és ünnepi dekorációval díszíthetik fel a partik helyszíneit, hogy a simek felpezsdüljenek a felvillanyozó ünnepségeken.

Sims 4 Urban Homage: 90-es évekbeli hangulatok és élénk minták

Öltözz úgy, hogy lenyűgözz másokat a Sims 4 Urban Homage szett segítségével, amelyet a többszörös díjnyertes játéktartalom fejlesztővel és DE&I szószólóval, Danielle “Ebonix” Udogaranyával együttműködve hoztunk létre.

Fordítsd magad után a simeket, és tedd a virtuális stílus tökéletes ikonjává a simedet olyan megjelenésekkel, amelyeket a nosztalgikus londoni város inspirált 90-es és Noughties (az Egyesült Királyságban a 2000 és 2009 közötti éveket jelölik) divatirányzatokat felelevenítő megjelenésekkel, élénk mintákkal, vibráló grafittikkel és figyelemfelkeltő kiegészítőkkel. Ezek a modern megjelenések merészek és bátrak, és Ebonix számára kedves idők és helyek ihlették őket.

A feltűnő ruhaegyüttes darabokkal, mint az ikonikus overallok, a pillangós felsők, a szemet gyönyörködtető többsoros ékszerek és a csillogó, új körmök, a simek magabiztosan, stílusosan lépkedhetnek, és többféleképpen fejezhetik ki az egyéniségüket, mint valaha.

“Amikor kitaláltam az Urban Homage-et, az volt a célom [a Maxisnak], hogy tisztelegjek a ‘80-as, ‘90-es és ‘00-as évek előtt” – mondja Ebonix. “[A szettet] a városi sikkes kultúra inspirálta, amely kiemeli az innovációt, a sokszínűséget és a vibráló életet, amelyet a városi élet elősegít, és én nagyon is elfogadok a mindennapi viseletem részeként. Ezért szerettem volna életre kelteni néhány időtlen darabot, amelyek olyan korszakokat idéznek meg, amelyekből inspirációt merítünk, és amelyek a mai napig a divat innovációjának alapját képezik, olyan ruhadarabokkal, amelyek dinamikusak és vibrálóak, hagyományosak és kortársak, és gazdagok kulturális trendekkel.

Érdekes tény: A kosárlabda rövidnadrágon lévő számok valójában Ebonix anyukájának (24), apukájának (18), legjobb barátjának (16), keresztlányának (14) és sajátjának (10) születésnapjai. Úgy érezte, hogy ez egy gyönyörű, személyes megemlékezés és tisztelgés lenne azok előtt az emberek előtt, akik világot jelentik számomra.”

Sims 4 Party Essentials: Ünnepelj szépérzékkel!

Dobd fel az ünneplést, és tedd felejthetetlenné a fergeteges bulikat a Sims 4 Party Essentials szett segítségével!

Akár egy pazar Landgraab ebédet rendez a simed, akár egy tombolást a szobatársaknak, a Sims 4 Party Essentials szettben minden megtalálható, amire szükséged van ahhoz, hogy a következő ünnepséged a város szenzációja legyen.

Kápráztass el és gyönyörködtess a játékos parti kellékekkel, köztük szemet gyönyörködtető szalagokkal, egy magával ragadó ködgéppel és egy sokoldalú bárral, amely a parti után is megmaradhat. Adj némi drámát a mindennapi dekorációhoz olyan élénk és egyedi új elemekkel, mint például egy hipnotizáló diszkógömb. Teremtsd meg a tökéletes hangulatot összehangolt partidíszekkel, vagy rázd fel a hangulatot, és készíts emlékezetes Simstagram posztokkal.

Alakítsd ki a csoportodat, és hagyd, hogy a jó idők stílusosan teljenek. Shpansa!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments